Vil ha deg med på kulturmøte

- Vil vil ha flest mulig innspill til den nye kulturstasjonen!

med: - Bli med å påvirke utformingen av den nye planlagte kulturstasjonen i bydelen, oppfordrer denne gjengen - fra venstre Kristian E. Meisingset fra Nordre Aker Musikk- og Kulturutvalg, Unni Færøvik, leder Korpsnett Norge, Tale Pleym (SV), May-Brith Døssland (V) og Per Morten Klette fra Høyre. FOTO: Nordre Aker Bydel

- Vil vil ha flest mulig innspill til den nye kulturstasjonen, og håper så mange som mulig møter opp, oppfordrer lokalpolitikere og kulturrepresentanter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.04.2012 kl 13:26

NYDALEN:- Bydelsutvalget nedsatte for en tid tilbake en arbeidsgruppe for å jobbe med utforming av den nye planlagte kulturstasjonen, i forbindelse med den kommende nye grunnskolen i Nydalen. Nå inviterer arbeidsgruppen til folkemøte, for å få med flest mulige innspill om hva en slik kulturstasjon for barn og unge bør inneholde, sier lokalpolitiker May-Brith Døssland (V).

Møtet er onsdag 25. april i bydelshuset i Nydalsveien, kl. 18.00.

Kartlegger og vurderer

Bydelen vil kartlegge det ønskede innholdet, profil og omfang for kulturstasjonen. Og også se nærmere på rombehov og program, spesielt i forhold til etableringen på den nye skolen.

-I tillegg skal vi vurdere kulturstasjonens rolle i forhold til eksisterende kultur- og musikktilbud i bydelen, og hvordan man kan, og i hvilken grad man bør, få til et samarbeid med frivillige organsisasjoner, som eksempelsvis lokale kor, korps og orkestre, private kultur- og musikktilbud, skoler - inkludert Aktivitetsskolen, barnehager og andre, sier Døssland.

Hun legger til at bydelen også vurderer en ny kulturstasjon spesielt i forhold til eksisterende tilbud ved Trikkehallen på Kjelsås, Glasshuset på Nordberg og eventuelle nye tilsvarende tilbud i bydelen, samt bydelens rolle i forbindelse med en ny kulturstasjon.

Befaring og spørreundersøkelse

- Vi har vært på befaring på Rommen kulturstasjon og Schous kulturstasjon. Og nå jobber vi også med en spørreundersøkelse blant barn og unge, for å lære mer om hvilke aktiviteter det er mest behov for på vår nye Kulturstasjon. Noen av klassene på skolene i bydelen vil få tilbud om å være med på denne undersøkelsen, sier Døssland og gjentar oppfordringen om å delta på møtet 25. april.

- Vi håper at mange vil komme, og gi sine innspill til en ny kulturstasjon som kan inneholde musikk, dans, teater og kunstfag for barn og ungdom, sier Døssland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon