Vil samle folket for nytt Nydalskryss

Inviterer til folkemøte om Nydalskryss tirsdag.

Aksjonsgruppen Nytt Nydalskryss, her ved Haavard Nordlie, Marit Pettersen, Conny Mossefin og Øystein Lunde ,ønsker velkommen til folkemøte tirsdag.Foto: Torodd Lund

«Aksjonsgruppen Nytt Nydalskryss» jobber videre med en sak som engasjerer over 1000 personer, og inviterer til Folkemøte tirsdag klokka 18.30.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.03.2012 kl 13:52

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALSVEIEN: Det er i forbindelse med de pågående reforhandlingene i Oslopakke 3 kommet signaler om at prosjektet Nytt Nydalskryss/Ring 3 i tunnel står i fare for å bli skrinlagt, og siden dette ble lokalpolitkere og beboere bekjent har engasjementet nærmest boblet over.

Over 1000 støtter kryss

Det er etablert et opprop som støtte for prosjektet som nå teller over 1000 underskrifter, samt at det er tverrpolitisk enighet i bydelen om at prosjektet bør gjennomføres.

Aksjonsgruppen inviterer derfor til folkemøte tirsdag 20. mars klokken 18.30 i bydelsutvalgets lokaler i Nydalsveien 21 (BU-salen).

Bydelspolitikere fra alle partier vil være til stede sammen med inviterte politikere fra bystyre/byråd.

LES MER OM ENGASJEMENTET FOR NYDALSKRYSS HER

Still opp!

Avgjørelsen om prosjektet Nytt Nydalskryss/Ring 3 i tunnel blir inkludert i Oslopakke 3 vil ha store konsekvenser for trafikkavviklingen i Storokrysset og Ring 3 samt for lokalmiljøet i Nordre Aker bydel.

Aksjonsgruppen oppfordrer derfor bydelens beboere til å vise engasjement, og ber så mange som mulig om å møte opp!

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse