Vil sanke stemmer i Nordre Aker

Rødt i Nordre Aker vil bruke sin posisjon til sanke stemmer i Nordre Aker for å få Erling Folkvord inn på Stortinget.

Selv om det er rikspolitikerne som skal stemmes frem til stortingsplass om tre og en halv uke, ligger ikke partienes lokallag på latsiden.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: I ukene frem mot valget kan du møte politikere flere steder i bydelen som vil fortelle deg hvorfor du skal stemme på akkurat deres parti den 13. eller 14. september. Kanskje ringer til og med noen av dem på døren din.

Se fire i farta i bydelen om valget her

Rødt Nordre Aker:

Som nystartet lokallag fikk Rødt Nordre Aker god respons etter valgkampen i 2007, da de fikk en representant inn i bydelsutvalget. Nå skal lokallaget bruke sin posisjon til sanke stemmer i Nordre Aker for å få Erling Folkvord inn på Stortinget, forteller leder Helle Borgen.

Nordre Aker Rødt skal sammen med lokale medlemmer i Rød Ungdom stå på stands og dele ut materiell blant annet på Ullevål, ved Storo og ved Sognsvann. Partiet vil også gjennomføre morgenaksjoner, blant annet ved Rikshospitalet.

Nordre Aker SV:

Partiet skal distribuere brosjyrer i alle postkassene til bydelens innbyggere.

– Vi vil ha omfattende standvirksomhet ved Storo, lokalbutikker i bydelen og ved Sognsvann. Vi vil være der folk ferdes, sier lokallagsleder Bernt Sverre Mehammer i Nordre Aker SV. Han oppfordrer velgere som vil vite mer om partiet til å ta kontakt.

– Vi kommer også til å satse på dør-til-dør-aksjoner. De styres fra fylkeslaget, så jeg vet ennå ikke hvilke områder i Nordre Aker som kan få besøk av SV på døra, sier Mehammer. I tillegg vil medlemmer av lokallaget stå på SVs stand på Karl Johan.

Nordre Aker Arbeiderparti:

– Fra siste helgen i august og fram til valget er det løpende morgenaksjoner med utdelinger av løpesedler på sentrale trafikknutepunkter i bydelen; Storo, Nydalen, Ullevaal stadion og på T-banen for øvrig, forteller lokallagssleder På Botilsrud.

I tillegg til rodekorpsene vil lagene dele ut løpesedler i alle postkassene i bydelen. Partiet har også planlagt følgende standsaksjoner: 29.08 – Stillatorget og Prix Midtoddveien. 30.08 – Sognsvann. 03.09 – Meny Kringsjå. 05.09 – Stillatorget, Prix Midtoddveien, Kiwi Disen og Ullevaal stadion. 06.09 – Sognsvann. 10.09 – Rimi Brekke. 12.09 – Stillatorget, Prix Midtoddveien, Kiwi Disen og Ullevaal stadion.

KrF Nordre Aker:

Planlegger å ha stands både på Ullevaal stadion og på Tåsen-senteret.

– Vi holder i disse dager på å mobilisere medlemmene til å bli med og dele ut brosjyrer i bydele, fortalte Magne Storebø, leder i Nordre Aker KrF, da avisen snakket med ham i forrige uke. Lokallaget til Kristelig Folkeparti vil slutte opp om fylkeslagets valgkampprogram, og flere av de lokale politikerne stiller på partiets stand på Karl Johan.

Nordre Aker Venstre:

Partiet startet sin standvirksomhet allerede i vår, og fortsetter med full styrke frem til valget. Damplassen, Ullevaal stadion og Nydalen er steder der Venstre vil være representert alle lørdager frem til 12. september. De to siste søndagene før valget blir det også aktivitet.

– Vi håper også å få til en stand på Stillatorget de to siste lørdagen før valget, sier leder Torhild Taklo Knutzen. Også Venstre vil gå på husbesøk i bydelen, og i rushtiden vil de enkelte dager aksjonere både ved nærbutikker og ved større T-banestasjoner, som Ullevål stadion og Nydalen. Partimedlemmene kommer også til å levere informasjonsbrosjyrer i postkassene.

Nordre Aker Høyre:

Skal ha ukentlige dørbankeaksjoner hver tirsdag frem til valget. – Vi håper å komme innom 5000 dører i løpet av valgkampen. Vi skal gjøre bydelen blå, forteller Egil Ihlen, BU-leder og valgkampkomitemedlem, som var ute på sin første dørbankeaksjon i Nils Bays vei i forrige uke.

Både lokale engasjerte, politikere fra Rådhuset og Oslo Høyre vil delta. Partiet planlegger også stands ved handleområder som Ullevaal stadion, Stillatorget, Tåsen, og Spar i Myrerskogveien, samt morgenaksjoner ved T-banen i Nydalen og på Ullevål. Medlemmer av lokallaget blir også å finne ved Oslo Høyres stand på Karl Johan.

Nordre Aker Frp:

Fremskrittspartiets valgkampfremstøt lokalt i bydelen er i hovedsak regissert fra sentralt hold, forklarer formann Hans A. Kielland Aanesen. En av aktivitetene vil være frokostpose-aksjoner, der partiet henvender seg til folk på vei til jobb, blant annet på Storo den 24. og 29. august, og 8. og 10. september. – Posene inneholder epler og oppklarer myter om Frp, sier Aanesen. Partiet fokuserer på å profilere toppkandidatene, og har allerede begynt omfattende annonsering i avisene. Lokallagsrepresentantene blir også å finne på Frp-standen på Karl Johan. – Og kanskje kommer det noe mer lokalt senere, sa Aanesen i forrige uke.

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Senterpartiets fylkesstyre i Oslo, men ikke klart å få informasjon om hva lokallaget for Sentrum Vest vil foreta seg i Bydel Nordre Aker frem mot valget.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon