Vinn billetter til cupfinalen

Se første episode av "Alene med keeper".

FOTO: Foto: Chritian Haksø

Nå kan du vinne billetter til cupfinalen mellom Rosenborg og Molde på Ullevaal stadion 24. november. Klarer du å gjette på om dittOslos redaktør Tore Bollingmo klarer å score mot Vålerenga-keeper Gudmund Taksdal Kongshavn? Se video!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.11.2013 kl 11:12

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO: Mediehuset dittOslo og Vålerenga samarbeider i år om julekalenderen «Alene med keeper».

23 profilerte Oslo-kjendiser skal gå fra midtbanen alene mot Vålerengas bunnsolide sisteskanse Gudmund Kongshavn hver dag fra 1. desember og frem til julaften på dittOslo.no.

Så blir det opp til leserne å gjette om det blir mål eller ikke. Neste dag avsløres svaret og vi trekker en vinner blant de som svarte riktig.

DittOslos redaktør Tore Bollingmo tok på seg å teste Vålerenga-keeperen, og som en forsmak på julekalenderen kan du frem til torsdag tippe om det blir mål eller ikke.

Blant alle som tipper riktig etter å ha sett videoen trekker vi ut en person som vinner to billetter til årets cupfinale mellom Molde og Rosenborg søndag 24. november.

Se videoen i vinduet over (eller trykk her for å se videoen i eget vindu) og send SMS med kodeord "oslo ja" eller "oslo nei" til 2005. Fristen er torsdag 09.00 og vi offentliggjør vinneren før 12.00 samme dag.

Lykke til!

NB! Tjenesten koster 5 kroner per melding. 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse