Vintage rullet igjen!

Asker-russen hadde klart å knuse samtlige ruter på Vintage. Hardt gikk det også utover noen av medlemmene på bussen, blant dem Axel Schulerud Stoltenberg. Foto: Vidar Bakken

Iherdig innsats fikk Vintage, den sønderknuste russebussen til blant andre statsministersønn Axel Schulerud Stoltenberg, på veien igjen til nasjonaldagen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.05.2008 kl 16:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLERN/NORDBERG: Torsdag 15. mai traff Nordre Aker Budstikke en deppa gjeng etter at russebussen Vintage var angrepet av Askerruss. Samtlige ruter i bussen var knust, og innvendig var den også sterkt skadet. Axel Schulerud Stoltenberg var en av medeirne i bussen, og ble banket opp av Askerrussen. Russefeiringen så ut til å ha tatt brått slutt for Vintage-gutta sin del.

Fantastisk bussjåfør

– Vi har en fantastisk bussjåfør som satte seg i telefonen og brukte alt han hadde av kontakter. Han fant frem til en gammel buss av samme type som Vintage og klarte å skaffe alle rutene som trengtes. Samtidig trådde hele gjengen til med opprydding og istandsetting av bussen og 16. mai rullet vi igjen, sier bussjef Harald Dobloug.

Resten av feiringen forløp uten konflikter av noe slag.

– Det at vi fikk bussen på veien igjen skapte en fantastisk stemning. Gleden var til å ta og føle på. Det var bare kos og dans med damer og drikking. Det var veldig fredelig hele veien. Vi traff ikke Asker-russen etter konflikten. Vi var uansett godt forlikte, så det hadde ikke gjort noe, sier Dobloug.

Til salgs

Feiringen er over og da gjenstår en ting.

– Nå ligger bussen ute for salg, og den ser ut og går bedre enn noensinne. Det er bare å henvende seg til meg, så vil neste års russ kunne få en kjempebra buss, sier Dobloug.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse