ANNONSE
Annonse

Voldsdømt på rømmen i Oslo

Kom seg unna da han skulle undersøkes på sykehus.

Foto: FOTO: Politiet

Politet søker etter domfelt algerier som rømte fra sykehusundersøkelse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2013 kl 15:26

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

ULLEVÅL: Fangen, som er dømt for drapstrusler og trusler med våpen, klarte å rømme fra to fengselsbetjenter da han skulle fremstilles for undersøkelser ved Ullevål sykehus tirsdag.

Rømlingen, Omar Benkhriss, er 28 år gammel og kom til Ullevål fra Ullersmo landsfengsel sammen med fengselsbetjentene.

- Han er sist sett løpende mot Kiwi-butikken inne på sykehusområdet, sa operasjonsleder Marianne Grinaker ved Oslo politidistrikt til dittOslo.no en stund etter rømmingen.

Etterlyst

Senere tirsdag sendte politiet ut en etterlysning etter 28-åringen:

«Politiet ønsker å komme i kontakt med Omar Benkhriss som rømte i forbindelse med en fremstilling ved Ullevål sykehus i dag kl. 10.50.

Omar Benkhriss soner for tiden en dom ved Ullersmo fengsel på seks og et halvt år for drapsforsøk og trusler med våpen. Han er også siktet for grovt ran med våpen.

Beskrivelse: 28 år, 185 cm, kort mørkt hår, brune øyne, smalt ansikt, slank kroppsbygning. Han snakker gebrokkent norsk. Ved rømningstidspunktet hadde han på seg en blå hettegenser med påskrift "WES" på ryggen, en blå og hvit joggebukse og blå Nike-joggesko. Han er algerisk statsborger.»

Bes være varsomme

Publikum oppfordres til å melde fra til politiet ved observasjoner av Benkhriss. Politiet ber også om at man opptrer varsomt og ikke griper inn.

Kontaktnummeret til politiet er 02800.

- Han er domfelt for flere grove voldssaker, men per nå vurderer vi ham ikke som farlig for omgivelsene, sa operasjonsleder Grinaker til dittOslo tidligere tirsdag.

- Vi har brukt mye ressurser på å finne ham, og holder fortsatt på med søket. Nabodistriktene våre er varslet, og vi jobber videre med saken, la Grinaker til.

LES OGSÅ:

Beruset mann ville svømme til Nesodden

Her kan det komme pol

Sjekk vanntempen der du skal bade!

 

 

 

 

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse