Volleyballen trenger deg!

– Volleyball er gøy – her Rune Kongsro og leder av Myrer IL, Marianne Lauritzen i farta. Foto: Kristin Tufte Haga

– Dette er moro – både på og utenfor banen, sier lagleder Marianne Lauritzen i Myrer IL.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Ikke lett å få ballen gjennom denne blokkeringen – fra venstre: Rune Kongsro, Mikkel Steen Birkedam og Samy Sheqiri. Foto: Kristin Tufte Haga

KJELSÅS: Hver mandag og torsdag trener Myrer IL volleyball i henholdsvis Kjelsåshallen og Linderudhallen (klubben har et damelag i 2. divisjon og et herrelag i 3. divisjon).

Trenger flere medlemmer

— Idrettslaget har medlemmer fra begge bydeler, men også fra helt andre områder av byen, sier leder av idrettslaget, Marianne Lauritzen, som nå jakter på flere spillere

— spesielt på herresiden.

— Laget trenger folk fra rundt 20 år og oppover. Men alder spiller egentlig ingen rolle

— i dag har vi medlemmer i alle aldre. Volleyball er moro

— og sosialt er det også i Myrer, sier klubblederen, som nå selv har 20-års jubileum som spiller.

— I tillegg til treningen spiller vi kamper

— åtte seriekamper før jul og åtte etter. Damelag-kampene er for det meste i helgene, men stort sett bare kamper i ukedagene for herrelaget. I løpet av hele sesongen deltar vi også på tre rankingturneringer, sier Marianne.

Myrer IL?

Myrer IL ble stiftet på Kjelsås i 1981, av en kameratgjeng med tilknytning til IF Torodd. Det startet med fotball, men etter hvert ble det også volleyball og håndball. I dag er volleyball klubbens eneste idrettsgren.

Bak navnet Myrer er det også en historie. Klubben skulle opprinnelig hete F.K. Stones, men Idrettsforbundet avslo flere ganger, for navnet skulle helst ha geografisk tilknytning. Før det kom så langt som til "Myrer IL", var det også forslag om Ælveblæsten, BK Bacchus, Tigrene, IL Råtass og B-1981. Men ingen av forslagene ble godkjent av medlemsflertallet. Og til slutt ble det "Myrer".

— Og så har vi frosker i logoen

— jeg antar at det var mange av dem på Myrerjordet før. Vi hopper jo og spretter en del rundt på banen også, ler Marianne.

Skulle det rykke i volleyballarmer og føtter, ta kontakt med marianne@myrer.no. Mer om laget: www.myrer.no.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse