ANNONSE
Annonse
Sagene Avis har flyttet til ny nettside!

Sagene Avis har flyttet til ny nettside!

Publisert: - Oppdatert: 02.02.2018 kl 16:30

Nå finner du nyheter fra Sagene Avis på egen nettside – www.sageneavis.no! Denne seksjonssiden på Nab.no vil ikke lenger bli oppdatert.

På Torshov tar de skikkelig tak i samefolkets dag

På Torshov tar de skikkelig tak i samefolkets dag

Publisert: - Oppdatert: 31.01.2018 kl 16:26

Med todagersfestival med musikk og sang på HvaSkjer. Men også med samisk mat, hva med bibos eller reinbab? Ryktene går også om en helekte samisk rapper.

Har Nordre Aker-navnet noe å gjøre i Bydel Sagene?

Har Nordre Aker-navnet noe å gjøre i Bydel Sagene?

Publisert: - Oppdatert: 29.01.2018 kl 07:50

For eksempel heter det Nordre Aker prosti, for blant annet områdene Sagene, Iladalen, Torshov og Sinsen. – Dagens navn er meget misvisende, sier Jørgen Foss (Ap), og ber om forslag til nytt navn.

Forvandlingen!

Forvandlingen!

Publisert: - Oppdatert: 27.01.2018 kl 21:28

Slagsmål, alkohol, rus, knivstikking, hyppige politibesøk og bråk, var vanlig i bygården. Nå er ting helt annerledes.

Her kan du snart få lekre retter

Her kan du snart få lekre retter

Se hvilke restauranter som etablerer seg på «nye» Storo.

Publisert:

Det blir asiatisk, og med nesten like mange sitteplasser ute som inne. Se hvilken restaurant som åpner på «nye» Storo til høsten.

Masse moro på isen

Masse moro på isen

Publisert: - Oppdatert: 22.01.2018 kl 08:50

– Det ble en fantastisk ettermiddag og kveld, forteller Thore Pettersen i vannførerlaget.

Står klare til å ta imot skøytegjestene

Står klare til å ta imot skøytegjestene

Publisert: - Oppdatert: 19.01.2018 kl 07:47

Pingviner, skøyteoppvisning, grilling og ikke minst skøytekarneval - til søndag.

De forteller om en voldsom medlemsvekst

De forteller om en voldsom medlemsvekst

Publisert: - Oppdatert: 19.01.2018 kl 09:39

Sagene SV har hatt en medlemsøkning på nesten 40 prosent, på ett år.

Besøksrekord i denne kirken

Besøksrekord i denne kirken

Publisert: - Oppdatert: 19.01.2018 kl 08:04

– En bokstavelig talt åpen og inkluderende kirke, sier frivilligkoordinator Karianne Fog Heen i Sagene kirke.

Brobyggeren i Kyrre Grepps gate

Brobyggeren i Kyrre Grepps gate

Publisert: - Oppdatert: 16.01.2018 kl 19:01

Bydel Sagenes nye flerbrukshus skal favne alle: Fra rusomsorg til leksehjelp, matkurs og norskopplæring.

For andre gang på ett år har noen knust vinduene på kafeen

For andre gang på ett år har noen knust vinduene på kafeen

Publisert: - Oppdatert: 12.01.2018 kl 10:38

– Vi aner ikke hvem dette kan være, vi har ikke noe uvennskap med noen, sier en oppgitt kaféeier Latif Altunbas.

For første gang vil kommunen lage en helhetlig plan for området. Men foreløpig er den hemmelig

For første gang vil kommunen lage en helhetlig plan for området. Men foreløpig er den hemmelig

Publisert: - Oppdatert: 10.01.2018 kl 10:48

Oslo kommune vil sikre en «samlet og koordinert behandling» av de forskjellige planene for videre utvikling av Nydalen. – Vi skulle gjerne sett at kommunen i slike saker hadde søkt medvirkning av flere parter, sier administrerende direktør i grunneier Avantor AS, Øystein Thorup.

Vet du hva ulingen betyr?

Vet du hva ulingen betyr?

Bare halve befolkningen gjør det.

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2018 kl 12:40

Klokken 12.00 onsdag 10. januar testes Sivilforsvarets tyfoner.

Brannvesenet advarer mot denne måten å kvitte deg med juletreet på

Brannvesenet advarer mot denne måten å kvitte deg med juletreet på

Publisert:

Flere oslofolk som tenkte at det var en lur idé å brenne juletreet i peisen i helgen, måtte ha assistanse fra brannvesenet.

Vil ha skole, ikke boliger, på Lilleborg-tomta

Vil ha skole, ikke boliger, på Lilleborg-tomta

Publisert: - Oppdatert: 12.01.2018 kl 15:13

Også omtalt som en perle langs Akerselva.

Ferdig som bydelsdirektør i Bydel Sagene

Ferdig som bydelsdirektør i Bydel Sagene

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2018 kl 14:33

– Det er med litt blanda følelser jeg etterhvert innstiller meg på å skifte jobb, sier Marius Trana. – Trist, og store sko som skal fylles, sier bydelsutvalgsleder Helge Stoltenberg (Ap).

Boligbygg: Avviser kritikk om dårlig standard

Boligbygg: Avviser kritikk om dårlig standard

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2018 kl 12:19

– Alle boliger blir satt i stand til god utleiestandard ved ny utleie, sier Boligbygg. De tilbakeviser kritikken fra lokalpolitiker Shahram Ariafar (Ap) om dårlig standard i kommunale boliger i Bydel Sagene.

Snart skal de knuse kirken

Snart skal de knuse kirken

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2018 kl 07:28

Hørt om Kaspar, Melchior og Baltazar? De skal etter sigende stikke innom Ila kirke til søndag, med godteposer.

Freiheit på Torshov

Freiheit på Torshov

Publisert:

– Frihet og Freedom ble for meg litt tamt, forteller kunstner Johannes Eines, som fra og med onsdag er klar med utstilling på biblioteket.

– Her bor det barnefamilier

– Her bor det barnefamilier

Forferdet etter funn i kommunale boliger: Jeg følte meg helt kvalm etter kort tid.

Publisert: - Oppdatert: 03.01.2018 kl 18:02

– Jeg har selv vært i noen av leilighetene, og følte meg helt kvalm etter kort tid. Er det slik vi vil at folk skal bo i bydelen og byen vår? sier Shahram Ariafar, lokalpolitiker for Sagene Arbeiderparti.

Se når de henter juletreet ditt

Se når de henter juletreet ditt

Publisert:

Har det grønne glitrende blitt brunt og dryssende? Renovasjonsetaten henter det gamle juletreet ditt i januar. Du kan til og med bestille å bli SMS-varslet i forkant.

Mammaene tar tak i jula

Mammaene tar tak i jula

Publisert: - Oppdatert: 22.12.2017 kl 14:44

Der andre tar julefri, stiller mange Torshov- og Sandaker-mammaer opp, og inviterer til julemoro for barn- og unge, men også med foreldre. Og ikke minst skal de ha en stor damefest.

Ranet kiosk for en pakke med røyk

Ranet kiosk for en pakke med røyk

Publisert: - Oppdatert: 22.12.2017 kl 13:28

En 7-11-kiosk ble ranet fredag ettermiddag av mann som sa han hadde kniv.

Byråden innstiller bydelsdirektør Marius Trana til ny jobb

Byråden innstiller bydelsdirektør Marius Trana til ny jobb

Publisert: - Oppdatert: 21.12.2017 kl 12:55

Etter alle solemerker så har bydelsdirektøren ny jobb i januar.

Dette nettstedet bruker cookies

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Informasjonskapslene kan ha flere funksjoner, for eksempel å holde rede på innstillinger, hvilken bruker du er logget inn som, hva du har tilgang til, hjelp til å sørge for at du får tilsendt riktig innhold, sporing av annonsevisninger og annet.

Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Informasjonskapslene brukes også til midlertidig håndtering av brukerspesifikk informasjon når man besøker forskjellige deler av samme nettsted.

To eksempler fra de mange funkjsonene nettstedet bruker informasjonskapsler for å vedlikeholde: Én informasjonskapsel brukes for å huske innstilling for lydstyrke på videoavspilleren, en annen brukes for å huske om du har krysset vekk denne boksen med informasjon, slik at du ikke trenger å se den igjen neste gang du besøker dette nettstedet fra samme enhet som du bruker nå.

Informasjonskapsler lagres automatisk av nettleseren din som små tekstfiler på din datamaskin. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser.

Informasjonskapsler kan leveres av alle typer innhold på nettstedet, både tekstsider, bilder og annet. Informasjonskapslene sendes kun tilbake til det nettstedet du fikk dem fra, ikke til andre nettsteder.

Mange nettsteder, dette inkludert, fungerer ikke som de skal dersom du ikke tillater bruk av informasjonskapsler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å håndtere tre nivåer av funksjonalitet:

Kritiske informasjonskapsler brukes til å holde rede på brukerinformasjon, tilgang, personlige innstillinger og annet. Uten disse fungerer ikke nettstedet som det skal.

Analyse-informasjonskapsler brukes for å holde rede på trafikk på nettstedet, hvilke deler av det som er mest populært, hvilke deler som brukes mest og annet. Deler av disse er tredjepart informasjonskaplser levert av eksterne tjenesteleverandører. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet.

Annonse-informasjonskapsler brukes av interne og tredjeparts annonsesystemer for å holde oversikt over og spore visninger av annonser.

Det er lovpålagt krav om at denne informasjonen gjøres tilgjengelig for deg som bruker av nettsteder som benytter slike informasjonskapsler.

NewsFlow - Thin AS

Dette nettstedet bruker cookies.