Kategoriheading

Den lille restauranten fikk knallkritikk av matanmelderne - da ble det trangt om plassen

Den lille restauranten fikk knallkritikk av matanmelderne - da ble det trangt om plassen

Far og sønn: Mohammad Asad og Hamza Asad. FOTO: MINA HAUGLI

– Gjestene kommer kanskje to sammen den ene dagen, og så kommer de tilbake med venner og familie dagen etter, forteller Hamza Asad i familiebedriften, som har flere spennende ting på gang.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.03.2017 kl 22:03

SAGENE: Etter å ha drevet restauranten siden 1997, får de endelig den oppmerksomheten de synes de fortjener.

For etter at Aftenpostens matanmeldere tok turen til Tandoori Hut i Maridalsveien, og ble veldig begeistret over det de fikk servert, har det strømmet til med nye kunder til den lille restauranten på Sagene.

Sagene Avis har også blitt tipset om god mat og mye folk.

LES OGSÅ: 13 tips til hvordan du kan gi barnet ditt dårlig selvfølelse

– De kan sine saker!

Matanmelderne skriver at Tandoori Hut kan sine saker.

«Lokalet er ikke all verden, men den pakistanske restauranten på Sagene overbeviser i matveien,» fortsetter de.

Sagene Avis slipper inn før åpningstid, da har de tid til en prat med lokalavisa.

– Ja, det har blitt stor forskjell på før og etter anmeldelsen ble publisert. Det har kommet masse folk. Vi har bare 30 sitteplasser, men så har vi take away i tillegg, sier Mohammad Asad, far og eier av den lille pakistanske restauranten som har fått stor oppmerksomhet de siste ukene.

Sønnen som også jobber i restauranten, Hamza Asad, forteller at han merker at det er spesielt mange kunder som er innom for første gang.

Se bildet større

Populært: Etter at Mysterud åpnet ved siden av, og matanmeldelsen i Aftenposten, har kundene måtte vente i kø for å smake maten på Tandoori Hut. FOTO: MINA HAUGLI

– Gjestene kommer kanskje to sammen den ene dagen, og så kommer de tilbake med venner og familie dagen etter, forteller han.

Han lurer på om populæriteten vil vare.

– Hvordan det ligger an, ser vi vel egentlig først neste måned. Vi håper jo at dette varer. Vi skal prøve alt vi kan for å lage enda bedre mat og gi enda bedre service, sier far og sønn.

Hele anmeldelsen kan du lese her.

Pakistansk eller indisk?

På menyen finner en blant annet Tandoori nanbrød, kylling curries, og lam tikka. Selv om navnene også høres ut som indiske retter, er det forskjeller.

– Det er forskjellige oppskrifter, og vi har mer kylling og lam enn indere fordi de har mye vegetariansk mat. Vi har mange kjøttretter. I tillegg blander vårt eget spesialkrydder: Garmasala, sier Mohammad Asad.

De kan røpe hver sin favorittrett:

– Min er butterkylling, fordi jeg har vokst opp med det, sier Hamza Asad.

Mohammad kan røpe at sin favoritt er nr. 26, Tikka Masala.

Familiedrevet

Restauranten Tandoori Hut driver Mohammad Asad i dag sammen med sin kone, og to sønner. I tillegg til noen ekstra ansatte.

Se bildet større

Eier og driver: Mohammad Asad. FOTO: MINA HAUGLI

Det er 20 år siden Mohammad åpnet Tandoori Hut.

– Det var ikke mange pakistanske restauranter på den tiden, derfor ville jeg åpne en. Før jeg åpnet her, jobbet jeg på Møllers café, forteller Asad.

Nye planer

Før sommeren har de ulike planer, noen hemmelige og andre de kan røpe.

– Vi vil innrede stedet å gjøre noen småendringer først. Gulvet og stolene må også gjøres noe med, i tillegg vil vi teste uteservering til sommeren, avslutter Hamza Asad.

Se bildet større

Restauranten: Med plass til 30 personer til bords, Sagene Avis er innom før det åpner, og stille før matstormen. FOTO: MINA HAUGLI

LES OGSÅ:

Vil gjenåpne Torshovbekken
Jan ble forlatt, og gikk på en skikkelig smell
– Jeg har ikke noe imot å bli 50, men 70 gruer jeg meg til
Klubbene har egen inkluderingsavtale med bydelen

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!