Dette blir tilbudene på «nye» Storo

Sportsbutikk, hotell, Norges største kino, og to nye restauranter er nå klare. Og du kan vinne 5000 kroner hvis finner på et bra navn for det buede bygget med uteområde.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.02.2018 kl 12:41

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALEN: I mars åpner Norges største kinosenter i Vitaminveien, nedenfor Storo Storsenter. I løpet av høsten følger nytt hotell, sportsbutikk og restauranter.

Unni Aasgaard, direktør ved Storo Storsenter, kan fortelle at det nye området med de forskjellige tilbudene blir en del av kjøpesenteret.

Se bildet større

Ikke lenge igjen før ting åpner i Vitaminveien 11. FOTO: THON EIENDOM/HILLE MELBYE ARKITEKTER

Det betyr rundt en dobling av Storo Storsenter-området, som i dag er på 56.000 kvadratmeter. Det nye området er på 66.000 kvadratmeter.

LES OGSÅ: Vil heller leie ut leilighetene på Storotunet

Én enhet

Se bildet større

Direktør ved Storo Storsenter, Unni Aasgaard, forteller at også nye Storo blir en del av storsenteret, og at dette er stedet hvor det skal lages en adkomst fra storsenteret og til den nye delen. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Aasgaard blir også senterdirektør for de nye serveringsstedene og XXL. Hun har i mer enn 20 år har vært sjef for shoppingsenteret.

Senteret, som ligger på bydelsgrensa mellom Bydel Sagene og Nordre Aker, omsatte for godt over 2 milliarder kroner i fjor. I 2017 endte omsetningen på 2.330.868.812 kroner, en økning fra 1,5 prosent fra 2016.

LES OGSÅ: For første gang lager kommunen en helhetlig plan for Nydalen, men den er foreløpig hemmelig

Adkomst

Aasgaard fortsetter om «nye» Storo.

– I planene ligger også å lage en adkomst direkte fra storsenteret til det nye Storo-området. Det vil også bli en ny utgang fra den sørvestlige delen av senteret, og videre derfra med en trygg og god adkomst til det nye Storo-området.

Tidligere har Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis fortalt at Odeon, Norges største kino, åpner allerede i mars, og at XXL som nevnt også er klare for nye lokaler i Vitaminveien.

Se bildet større

Det nye hotellet får også konferansesenter. FOTO: ILLUSTRASJON/THON EIENDOM

Hotellet med konferansesenter har 321 rom, og skal etter planene åpne 5. september 2018. Det er ennå ikke helt avklart når XXL-butikken åpner, men det blir i løpet av høsten.

Det blir også barnehage på området, ved Storotunet.

Se bildet større

Hotellet skal også inneholde en bar, med uteservering. FOTO: ILLUSTRASJON/THON EIENDOM

Nye tilbud

Nå kan Aasgaard i tillegg røpe nye leietagere til den nye Storo-delen.

Restauranten Johnny Rockets åpnet i USA for over 30 år siden, nå kommer Johnny til Norge, og til Storo. Restauranten som frister med blant annet hamburgere med kjøtt fra Strøm-Larsen og «handspun milkshakes to die for».

I tillegg blir det rosa fisk. Restauranten Pink Fish sjekker også inn på «nye» Storo. Begge restaurantene skal etter planen åpne i løpet av høsten.

LES OGSÅ: Storo storsenter er fortsatt størst i Oslo. Se omsetningstallene fra 2017

God på navn? – Vinn gavekort på 5000!

Se bildet større

Hva synes du dette toetasjers bygget med tilliggende uteområde, burde hete?

– I det siste bygget, det buede bygget som grenser ut mot Vitaminveien, og det vi foreløpig bare kaller for «paviljongen», med tilhørende uteområde, skal også få ny leietager etterhvert. Der skal det etter planen inn enda en restaurant. Vi trenger hjelp av leserne av Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis til å finne et godt navn til selve bygget med uteområde. Kan noen hjelpe oss? spør Aasgaard.

Hun frister med gavekort til på tilsammen 5000 kroner i premie, fra senteret og den nye kinoen, til den som går av med seieren på det beste navnet.

– Vi ønsker jo fortrinnsvis et navn som inneholder Storo-navnet, men er i utgangspunktet åpne for alle gode forslag, legger hun til.

Forslag kan sendes direkte til unni.aasgaard@olavthon.no.

Se bildet større

Det tar form - i Vitaminveien. Det buede, omtalte bygget i front i bildet. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse