Dette mener Plan- og bygningsetaten om skiltet

Kommunen tar stilling i skiltsaken. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Beboere reagerer kraftig på det store pizzaskiltet - kommunen gir skiltfirmaet to valg.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Nydalen: Nordre Aker Budstikke har omtalt skiltet til pizzabutikken Domino. Beboere i sameiet ved utsalget har reagert kraftig på skiltingen, og mener blant annet at det ser ut som de bor i et pizzahovedkvarter - les saken her.

Domino viser til de som har satt opp skiltet, Elektrovakum. I slutten av forrige måned ga skiltfirmaet redegjørelse til kommunen ved plan- og bygningsetaten. Firmaet begrunnet feil skiltstørrelse med "en misforståelse."

Kommunen har nå gitt sitt tilsvar om videre saksgang.

To valg

Det pekes på at skiltet som er montert opp på fasade nord er ikke i henhold til gitt kommunal tillatelse fra september i fjor. Elektrovakuum får to muligheter av plan- og bygningsetaten.

Elektrovakuum AS kan sende inn søknad om endring av tiltaket slik at det samsvarer med det utførte, en såkalt endringssøknad, står det i brevet sendt til Elektrovakuum, fra Plan-og bygningsetaten.

Hvis Elektrovakuum AS velger å sende inn en endringssøknad, må de i tillegg legge ved skriftlig godkjenning fra sameiet i Fernanda Nissens gate 3, boligkomplekset Lillo Nydalen.

Elektrovakuum AS har også et annet valg.

– Eventuelt bekrefte at tiltaket er tilbakeført i tråd med gitt tillatelse av 09.09.16, skriver Jetmir Sabani, saksbehandler i Plan-og bygningsetaten i brevet til Elektrovakuum AS.

Frist

Elektrovakuum AS har fått frist av kommunen ved Plan-og bygningsetaten, å enten sende inn endringssøknad eller gi bekreftelse på tilbakeføring, innen 22. mars.

LES MER OM SAKEN HER:

Dette svarer de som har satt opp skiltet

– Ser ut som vi bor i et pizzahovedkvarter!

Nøkkelord