ANNONSE
Annonse

Ferdig som bydelsdirektør i Bydel Sagene

Marius Trana slutter som bydelsdirektør i Bydel Sagene. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Det er med litt blanda følelser jeg etterhvert innstiller meg på å skifte jobb, sier Marius Trana. – Trist, og store sko som skal fylles, sier bydelsutvalgsleder Helge Stoltenberg (Ap).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2018 kl 14:33

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SAGENE: – I dag ble det avgjort i byrådet at jeg blir bydelsdirektør i Bydel Alna. Jeg begynner der 1. februar, forteller Marius Trana til Sagene Avis, torsdag 4. januar.

Det var før jul det ble kjent at han var den eneste som var innstilt som ny bydelsdirektør i Bydel Alna.

Fire gode år

– Jeg har hatt fire gode år i Bydel Sagene, og har i løpet av denne tiden blitt veldig glad i de flotte og kunnskapsrike medarbeiderne, de dyktige og engasjerte politikerne og hele bydelen. Så det er med litt blanda følelser jeg etter hvert innstiller meg på å skifte jobb, sier han.

Videre at det imidlertid var nå den spennende jobben i Bydel Alna dukket opp.

Mange gode minner

– Og kombinert med at jeg var i siste fase av mitt åremål, valgte jeg å søke. Jeg tar med meg mange gode minner og erfaringer fra Bydel Sagene inn i den nye jobben og er veldig forøyd med fortsatt å være leder i en spennende sektor i Oslo kommune.

Åremål

Marius Trana er samfunnsøkonom, også med mange år i Nærings- og handelsdepartementet, og tidligere rådmann på Sørum. Trana er fra Oslo, og vokst opp på Oppsal og i Tveita-området. Han ble ansatt som bydelsdirektør i Bydel Sagene i februar 2014.

En bydelsdirektørstilling er på åremål, med seks år, med mulighet for forlengelse

– Trist

Bydelsutvalgsleder Helge Stoltenberg tror det er store sko som skal fylles.

– Jeg synes det er trist at Marius nå slutter som bydelsdirektør i bydel Sagene. Han har gjennom de årene han har vært bydelsdirektør gjort en svært god jobb og har jobbet godt sammen med politikerne i bydelen. Det er store sko som skal fylles når det nå skal ansettes ny bydelsdirektør.

Stoltenberg kan fortelle at 1. februar vil Morten Sanden, avdelingsdirektør for barn- og unge i Bydel Grorud, bli konstituert bydelsdirektør i Bydel Sagene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse