Sagene Avis har flyttet til ny nettside!

Sagene Avis har flyttet til ny nettside!

Publisert: - Oppdatert: 02.02.2018 kl 16:30

Nå finner du nyheter fra Sagene Avis på egen nettside – www.sageneavis.no! Denne seksjonssiden på Nab.no vil ikke lenger bli oppdatert.

På Torshov tar de skikkelig tak i samefolkets dag

På Torshov tar de skikkelig tak i samefolkets dag

Publisert: - Oppdatert: 31.01.2018 kl 16:26

Med todagersfestival med musikk og sang på HvaSkjer. Men også med samisk mat, hva med bibos eller reinbab? Ryktene går også om en helekte samisk rapper.

Har Nordre Aker-navnet noe å gjøre i Bydel Sagene?

Har Nordre Aker-navnet noe å gjøre i Bydel Sagene?

Publisert: - Oppdatert: 29.01.2018 kl 07:50

For eksempel heter det Nordre Aker prosti, for blant annet områdene Sagene, Iladalen, Torshov og Sinsen. – Dagens navn er meget misvisende, sier Jørgen Foss (Ap), og ber om forslag til nytt navn.

Forvandlingen!

Forvandlingen!

Publisert: - Oppdatert: 27.01.2018 kl 21:28

Slagsmål, alkohol, rus, knivstikking, hyppige politibesøk og bråk, var vanlig i bygården. Nå er ting helt annerledes.

Her kan du snart få lekre retter

Her kan du snart få lekre retter

Se hvilke restauranter som etablerer seg på «nye» Storo.

Publisert:

Det blir asiatisk, og med nesten like mange sitteplasser ute som inne. Se hvilken restaurant som åpner på «nye» Storo til høsten.

Masse moro på isen

Masse moro på isen

Publisert: - Oppdatert: 22.01.2018 kl 08:50

– Det ble en fantastisk ettermiddag og kveld, forteller Thore Pettersen i vannførerlaget.

Står klare til å ta imot skøytegjestene

Står klare til å ta imot skøytegjestene

Publisert: - Oppdatert: 19.01.2018 kl 07:47

Pingviner, skøyteoppvisning, grilling og ikke minst skøytekarneval - til søndag.

De forteller om en voldsom medlemsvekst

De forteller om en voldsom medlemsvekst

Publisert: - Oppdatert: 19.01.2018 kl 09:39

Sagene SV har hatt en medlemsøkning på nesten 40 prosent, på ett år.

Besøksrekord i denne kirken

Besøksrekord i denne kirken

Publisert: - Oppdatert: 19.01.2018 kl 08:04

– En bokstavelig talt åpen og inkluderende kirke, sier frivilligkoordinator Karianne Fog Heen i Sagene kirke.

Brobyggeren i Kyrre Grepps gate

Brobyggeren i Kyrre Grepps gate

Publisert: - Oppdatert: 16.01.2018 kl 19:01

Bydel Sagenes nye flerbrukshus skal favne alle: Fra rusomsorg til leksehjelp, matkurs og norskopplæring.

For andre gang på ett år har noen knust vinduene på kafeen

For andre gang på ett år har noen knust vinduene på kafeen

Publisert: - Oppdatert: 12.01.2018 kl 10:38

– Vi aner ikke hvem dette kan være, vi har ikke noe uvennskap med noen, sier en oppgitt kaféeier Latif Altunbas.

For første gang vil kommunen lage en helhetlig plan for området. Men foreløpig er den hemmelig

For første gang vil kommunen lage en helhetlig plan for området. Men foreløpig er den hemmelig

Publisert: - Oppdatert: 10.01.2018 kl 10:48

Oslo kommune vil sikre en «samlet og koordinert behandling» av de forskjellige planene for videre utvikling av Nydalen. – Vi skulle gjerne sett at kommunen i slike saker hadde søkt medvirkning av flere parter, sier administrerende direktør i grunneier Avantor AS, Øystein Thorup.

Vet du hva ulingen betyr?

Vet du hva ulingen betyr?

Bare halve befolkningen gjør det.

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2018 kl 12:40

Klokken 12.00 onsdag 10. januar testes Sivilforsvarets tyfoner.

Brannvesenet advarer mot denne måten å kvitte deg med juletreet på

Brannvesenet advarer mot denne måten å kvitte deg med juletreet på

Publisert:

Flere oslofolk som tenkte at det var en lur idé å brenne juletreet i peisen i helgen, måtte ha assistanse fra brannvesenet.

Vil ha skole, ikke boliger, på Lilleborg-tomta

Vil ha skole, ikke boliger, på Lilleborg-tomta

Publisert: - Oppdatert: 12.01.2018 kl 15:13

Også omtalt som en perle langs Akerselva.

Ferdig som bydelsdirektør i Bydel Sagene

Ferdig som bydelsdirektør i Bydel Sagene

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2018 kl 14:33

– Det er med litt blanda følelser jeg etterhvert innstiller meg på å skifte jobb, sier Marius Trana. – Trist, og store sko som skal fylles, sier bydelsutvalgsleder Helge Stoltenberg (Ap).

Boligbygg: Avviser kritikk om dårlig standard

Boligbygg: Avviser kritikk om dårlig standard

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2018 kl 12:19

– Alle boliger blir satt i stand til god utleiestandard ved ny utleie, sier Boligbygg. De tilbakeviser kritikken fra lokalpolitiker Shahram Ariafar (Ap) om dårlig standard i kommunale boliger i Bydel Sagene.

Snart skal de knuse kirken

Snart skal de knuse kirken

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2018 kl 07:28

Hørt om Kaspar, Melchior og Baltazar? De skal etter sigende stikke innom Ila kirke til søndag, med godteposer.

Freiheit på Torshov

Freiheit på Torshov

Publisert:

– Frihet og Freedom ble for meg litt tamt, forteller kunstner Johannes Eines, som fra og med onsdag er klar med utstilling på biblioteket.

– Her bor det barnefamilier

– Her bor det barnefamilier

Forferdet etter funn i kommunale boliger: Jeg følte meg helt kvalm etter kort tid.

Publisert: - Oppdatert: 03.01.2018 kl 18:02

– Jeg har selv vært i noen av leilighetene, og følte meg helt kvalm etter kort tid. Er det slik vi vil at folk skal bo i bydelen og byen vår? sier Shahram Ariafar, lokalpolitiker for Sagene Arbeiderparti.

Se når de henter juletreet ditt

Se når de henter juletreet ditt

Publisert:

Har det grønne glitrende blitt brunt og dryssende? Renovasjonsetaten henter det gamle juletreet ditt i januar. Du kan til og med bestille å bli SMS-varslet i forkant.

Mammaene tar tak i jula

Mammaene tar tak i jula

Publisert: - Oppdatert: 22.12.2017 kl 14:44

Der andre tar julefri, stiller mange Torshov- og Sandaker-mammaer opp, og inviterer til julemoro for barn- og unge, men også med foreldre. Og ikke minst skal de ha en stor damefest.

Ranet kiosk for en pakke med røyk

Ranet kiosk for en pakke med røyk

Publisert: - Oppdatert: 22.12.2017 kl 13:28

En 7-11-kiosk ble ranet fredag ettermiddag av mann som sa han hadde kniv.

Byråden innstiller bydelsdirektør Marius Trana til ny jobb

Byråden innstiller bydelsdirektør Marius Trana til ny jobb

Publisert: - Oppdatert: 21.12.2017 kl 12:55

Etter alle solemerker så har bydelsdirektøren ny jobb i januar.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...