Skikkelig julestemning ved Trikkestallen

Folk i Bydel Sagene storkoste seg med besøk av snekker Andersen og julenissen, gang rundt juletreet og hest med slede. Igjen var det tid for den årlige julegrantenningen ved Trikkestallen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.12.2017 kl 11:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Snekker Andersen var på besøk etter forestilling nummer 1400. Per Skjølsvik har vært snekker Andersen siden 1991 og han har spilt i alle forestillingene, untatt 20. Fra venstre: Margareta Magnus Myhre, Eva Mortens, Frida Lorentzen, Per Skjølsvik, Grethe Moene og Aleksandra Nygaard Myhre. FOTO: Janina Lauritsen

TORSHOV: Det var mange folk og skikkelig julestemning utenfor Trikkestallen på Torshov, da julegrana ble tent lørdag 2. desember.

Har blitt en tradisjon

– Vi har julegrantenning hvert år, vi startet med det for tre år siden, forteller Margareta Magnus Myhre, informasjonssef i Oslo Nye Teater.

– Det har blitt en kjempekoselig tradisjon, 2000 mennesker pleier å være innom hvert år. Vi føler vi treffer et eller annet hos folk, fortsetter hun.

Besøk av snekker Andersen og nissen

Arrangementet var gratis, med gratis pepperkaker og gløgg, gang rundt juletreet, Bjølsen skolekor sang julesanger og man kunne kjøre hest og kjerre rundt volleyballbanen.

I tillegg kom selveste Snekker Andersen og julenissen fra forestillingen «Jul med Prøysen og snekker Andersen», på besøk. De kjørte hest og kjerre og hilste på alle utenfor Trikkestallen etter forestillingen.

Da underholdningsprogrammet var over, fortsatte folk å kose seg rundt juletreet. Kanskje med vafler fra Lilleborg skoles musikkorps, og køen til hestene strakk seg helt fra den ene siden av parken til den andre.

LES OGSÅ: