ANNONSE
Annonse

Om Ringnes og naboreaksjoner:

– Tror mye skyldes manglende dialog

Rett til venstre for buegangen, i første etasje blir det et lite mikrobryggeri. I etasjen over - i det gamle museet er det planlagt et enkelt serveringssted som kan benyttes til kurs, møter, konferanser, ølsmakinger og ølpub. Foto: RINGNES

Sa administrerende direktør i Ringnes, Anders Røed, til lokalpolitikerene, og viste til planene for det nye ølkultursenteret og naboreaksjoner.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2017 kl 09:10

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SAGENE: I forrige bydelsutvalgsmøte i Bydel Sagene i februar, møtte blant annet beboer og styreleder i Ringnes Vest sameie, Marianne Husum, i åpen halvtime.

Hun og beboerne i sameiet er bekymret for Ringnes' planer, som hun omtalte som et nytt utested og pub, tett på beboernes leiligheter.

Husum etterlyste også politisk engasjement og vurdering av planene.

– Ønsker dere å flytte Grünerløkka oppover?

Spurte Husum lokalpolitikerene i åpen halvtime.

Ringnessjefen Anders Røed på vei ut fra bydelsutvalgsmøte forrige torsdag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Ringnes

Administrerende direktør i Ringnes, Anders Røed, møtte opp i neste møte, som var forrige torsdag.

– Det er et ølkultursenter i de gamle og tradisjonsrike lokalene i Thorvald Meyers gate 2, som vi ønsker å åpne. Også i forbindelse med at vi har 140 års jubileum. Vi vet jo at nærmeste nabolag har uttrykt skepsis, men vi tror mye også skyldes manglende dialog, og for dårlig informasjon om hva planene innebærer. Det må vi ta på vår kappe, sa Røed.

Og fortsatte.

Inviterer naboene inn

– Dette blir ikke et tradisjonelt utested med masse trafikk sent natterstid. Men som nevnt et ølkultursenter, som også kan brukes til møter og andre ulike arrangementer. Nå vil vi invitere naboene inn og gjøre dette til et levende senter, positivt for alle.

Det var slik det opprinnelig så ut i lokalene til det som skal bli Ringnes’ nye ølkultursenter. Foto: RINGNES

Skal ta hensyn

Røed la også til at Ringnes har mange kunder i området, og at det ville være dumt å lage et sted som skal gå kundene i næringen. I tillegg til at Ringnes skal ta hensyn til skoler og barnehager i nærheten, når sistenevnte er åpne, så skal ølkultursenteret være stengt.

– I tillegg skal vi ta all mulig hensyn til naboer og beboere, avsluttet han.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse