ANNONSE
Annonse

Sagene lunsjbar feirer tiårsjubileum med artistbesøk

Gleder seg: Josefine Ryderborn og daglig leder, Gro Worren, er klare for å ta imot gjester tirsdag 21. februar. Foto: Mina Haugli

Tirsdag 21. februar, er det ti år siden Sagene lunsjbar gjenåpnet etter fire års rehabilitering.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.02.2017 kl 13:26

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Sagene: Det er folksomt i lunsjbaren en fredags formiddag når Sagene avis er på besøk. Daglig leder, Gro Worren, satser på at det er like amnge her neste tirsdag. Da feires jubileumsdagen med intimkonsert med artisten Unni Wilhelmsen.

Unni Wilhelmsen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– I år vil vi arrangere forskjellige happenings gjennom hele jubileumsåret, da vi aldri har gjort noe lignende tidligere. Unni Wilhelmsen er en artist som passer godt inn her, og så opptrer hun jo alene så hun tar ikke så stor plass, forteller Worren.

Billetter

Det selges billetter til selve konserten, men restauranten vil ikke bli stengt for stamgjestene eller de uten billett.

– Vi kommer til å holde bakdøren og annen etasje oppe for de som ikke har billett til konserten. Der vil de kunne bestille fra vår ordinære meny, sier Gro Worren videre.

LES OGSÅ: Snart åpner Mysterud Bar på Sagene. Her kan du lese den utrolige historien om nøkkelsliperiet til O. Mysterud!

Rehabiliteringen

Det har straks gått ti år siden rehabiliteringen av Sagene lunsjbar var ferdig 21. februar 2007. Selve rehabiliteringen tok lang tid da bygget er verneverdig, ifølge Worren.

– Bygget er helt likt som før rehabiliteringen. Hver bit for bit ble merket, fordi det skulle settes opp igjen likt. Det er kun innredningen vi selv har vært med å bestemme, sier hun.

Sagene lunsjbar har vært et serveringssted siden 1850.

Se bildegalleri av rehabiliteringen øverst i saken!

Sjel i veggene

Daglig leder Worren tok over driften da bygget var ferdig rehabilitert i 2007. Hun forteller om uventede følelser i forbindelse med åpningen.

Daglig leder: Gro Worren. Foto: Mina Haugli

– Det stod folk i kø og banket på dørene, og stamgjestene ville ta i bruk lunsjbaren igjen. Det var mye meninger om hvordan det skulle være, for eksempel spurte stamgjestene hvor det gamle biljardbordet hadde blitt av. Vi hadde jo våre egne visjoner og tanker, forteller hun.

Visjonen og tankene til Sagene lunsjbar har fungert, for siden har det vært god trafikk.

– Jeg hadde forventet å måtte bygge opp en kundekrets, men det slapp jeg. I stedet må vi heller jobbe for å beholde kundene våre, sier Worren.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse