ANNONSE
Annonse

Sånn markerer disse damene kvinnedagen

Kari Gjesteby forteller om den digitale verden. Foto: SENIORNETT

Er kvinner mer nølende til digitale hjelpemidler?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.03.2017 kl 15:18

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SAGENE: Det mener Seniornett Sagene.

– Vi har markert kvinnedagen 2017 med dataverksted spesielt for kvinner. Hensikten er todelt – undersøkelser viser at godt voksne kvinner er mer nølende med å ta i bruk digitale hjelpemidler enn menn i samme aldersgruppe, forteller Kari Gjesteby, styremedlem i seniornettet.

Denne gjengen vil oppdatere seg digitalt - også noen menn er deltagere på kurset på selveste kvinnedagen. Foto: SENIORNETT

Medlemsorganisasjon

Og uansett bra med rekruttering.

– Seniornett er en medlemsorganisasjon hvor medlemmene hjelper hverandre med å beherske den digitale verden, det er rimelig innmelding og vi kan bruke lokaler i ved Sagene Seniorsenter i Treschowsgate 2a, forteller Kari videre.

I løpet av dagens kurs, har hun og de andre i seniornettet også fått gode tips tilbake fra en engasjert damegjeng som stilte på dataverksted.

Opplæring

– Klubben har drevet med opplæring av seniorer fra 2005. Vi har rundt 100 medlemmer og tilbyr undervisning både i grupper og enkeltvis.  Vi har fire veiledere som sammenlagt underviser mer enn 200 timer pr år, forteller Kari videre.

Også at det hver 14. dag holdes en orientering om et spesielt tema som er ønsket av medlemmene. 

Her kan du lese mer om klubben.

LES MER:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse