Stort engasjement rundt pubsaken - møtet flyttes til større lokaler

Barnehageleder Annette Ekeberg i FUS-barnehagen i Ringens Park. FOTO: FUS BARNEHAGEN RINGNES PARK

Mange er opptatt av den planlagte nye puben til Ringnes. Møtet er nå flyttet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.06.2017 kl 09:09

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SAGENE: Fra barnehagen i Ringnes Park Vest sameie, til Ringen kino, rett over Ringnes.

– Vi vet ikke hvor mange som kommer, men vi opplever et stort engasjement rundt saken. Derfor velger vi å være føre var, og flytter møtet til større lokaler i Ringen kino, sal 1, forteller styreleder i Sameiet Thorvald Meyers gate 2, Mette Johrde.

Barnehagen

Sagene Avis har også tidligere skrevet om folkemøtet. Der borettslag og sameier inviterer lokalpolitikere - og også Ringnes - til møte om sistnevntes planer om en pub i de gamle bryggeribygningene.

Tre sameier og borettslag med til sammen rundt 1800 barn og voksne inviterer til nevnte møte.

Barnehagen i Ringnes Park-sameie, og hvor møtet egentlig var planlagt, har også engasjert seg og signert på bekymringsmelding til både politikere og bydelsoverlege.

– Vi ser for oss at sneiper, snus, oppkast og urinering vil bli lagt igjen både utenfor og på barnehagens uteområde. Puben vil ha inngang tett inntil barnehagens uteområde, vi ønsker ikke å ha fulle folk ravende rundt ved barnehagensuteområde, skriver blant annet barnehagelederen Annette Ekeberg om pub-planene i nabolaget.

Ekeberg legger til at barnehagens uteområder er lekeplass for ungene i nabolaget etter stengetid.

Ringnes

Ringnes Park FUS barnehage as ligger i førsteetasje i Ringnes Park Vest Sameie med adresse Toftes gate 15 c, med 75 barn.

Ringnes har også takket ja til å delta på nevnte møte 6. juni klokken 19.00.

– Vi har mottatt invitasjon til møtet og synes det er et veldig positivt initiativ. Et slikt tiltak gir oss mulighet til å lytte til innspill fra naboene, men også til selv å beskrive våre tanker og planer litt mer i dybden. Kanskje får vi også avklart noen misforståelser eller uklarheter, sa blant annet Ringnes' kommunikasjonssjef, Nicolay Bruusgaard til Sagene Avis, i tidligere sak.

LES OGSÅ: