13-åringer arrangerer orienteringsløp

Balder Gammeli-Messel (til venstre) og Christian Fredrik Borg inviterer til o-løp fra Kollbanen. FOTO: IL KOLL

Kolls orienteringsgruppe øker satsingen mot nærmiljøet. I år blir det en egen barnecup. Allerede onsdag inviterer to av lagets ungdommer til konkurranse fra Kollhytta.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.04.2017 kl 12:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: I fjor høst fikk Koll rekrutteringsprisen fra Orienteringsforbundet. I år er målet å bli enda bedre på rekruttering, oppfølging og tilbud i nærmiljøet, og de unge i klubben dras aktivt med i arbeidet.

LES OGSÅ: Nasjonal hdeer til Koll

Overskudd til skoletur

Onsdag arrangerer 13-åringene Balder Gammelli-Messel og Christian Fredrik Borg en konkurranse fra Kollbanen på Kringsjå. Den korteste nybegynnerløypa er 1,5 kilometer. Så er det også løyper for dem som er mer øvede og vil være lenger ute i skogen.

– Det er gøy å arrangere orienteringsløp. Det som måtte bli av overskudd vil både gå til en skoletur på Kringsjå skole og til orienteringsgruppa, sier Balder.

Far Espen Messel har kommet med gode råd og hjelp til 13-åringene.

Medlemmer i Koll starter gratis, men det er åpent for alle, og ikke-kollinger betaler litt for å være med.

LES OGSÅ: Hentet snø fra bandybanen til Koll

Flex-løp

Løpet, som kalles Koll 2-4-6. er faktisk verdens andre flex-orienteringsløp. Flex-løpene skal være enkle å arrangere og enkle å være med på.

Rett over påske, torsdag 20. april, starter O-gøy. Dette er orienteringstrening for barn og unge i alderen 7–14 år fra Kollbanen.

9. mai starter O-gøy-cupen. Det er en cup med to løp vår og høst med så enkle løyper at det kan finnes fram av dem som knapt nok har sett et kart på forhånd.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse