ANNONSE
Annonse

16. mai-fest for Kjelsås

Kjelsås lagde fest, dagen før dagen, og vant 0-4 over Ullern, 16. mai. Bildet er fra cup-kampen mot Strømsgodset. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/ARKIVFOTO

Kjelsås møtte Ullern på fotballens nasjonaldag. Og fest ble det. En skikkelig målfest.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2015 kl 19:08

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

ULLERN: Trolig må Ullern unne seg litt ekstra pølse og iskrem på 17. mai, som plaster på såret. For i møte med Kjelsås dagen før dagen fikk de en real nesestyver.

LES OGSÅ: Send inn dine 17. mai-bilder og bidra i til det store 17. mai-galleriet i Nordre Aker!

Startet målfesten

Det måtte spilles en haltime, der Kjelsås hadde et par store sjanser, og Ullern én, før bortelaget kom med det første varselet på hva som skulle skje på gressmatta på Ullern.

For etter en Kjelsås-corner 37 minutter ute i kampen, satte Lars Brotangen ballen i målet.

Nytt corner-mål

0-1 var stillingen til pause, men det syntes ikke Kjelsås holdt for en 16. mai-kamp. Ni minutter etter hvilen sikret nemlig Anders Osmunddalen 0-2, også det på en corner.

Bare seks minutter senere var det Simen Stamsø Møller som var sist på ballen, og 0-3 til Kjelsås.

Etter 75 minutter kom Axel Pedersen på banen, og han takket for tilliten ved å sette gjestenes fjerde mål i kampens siste ordinære spilleminutt.

LES OGSÅ: Endelig ble det en Lyn-seier

Kjelsås styrte kampen

Kjelsåskaptein Espen Frøystveit er strålende fornøyd med laginnsatsen mot Ullern. Med 0-4 og tre nye poeng, ligger Kjelsås nå på sjetteplass på tabellen.

– Veldig moro, i dag er vi skikkelig gode, sier kapteinen til Nordre Aker Budstikke etter kampen mot Ullern.

Han forteller at skuffelsen var stor etter tapet i forrige kamp, hjemme mot Finnsnes.

– Det var noen enkelte ting som vi skulle gjøre mye bedre i dag. Både når det gjelder innstilling, engasjement, tilstedeværelse og trøkket i spillet. Og ikke minst vinne duellene. Det gjorde vi i dag, oppsummerer Frøystveit.

– Etter 0-3-ledelsen lar vi Ullern ha mye ball. Vi bare ligger i ramma og venter på kontringsmulighetene. Ullern slipper nesten ikke til med målsjanser. I dag er det vi som styrer kampen. Vi har så godt som full kontroll, og vet hva vi gjør, sier kapteinen.

– Skal vise Skeid hvem som eier regionen

Nå blir det noen gode treningsdager, helt frem til neste kamp mandag, 25. mai. Da braker bydelsderbyet mot Skeid løs. Hjemme for Kjelsås på Grefsen Stadion.

– Det blir skikkelig trøkk! Vi møter jo et lag som ennå ikke har vunnet, og som sikkert er ganske så sugne på å gjøre det til mandag. Skeid er jo et lag som har underprestert, i hvertfall i forhold til hva de selv mente de var gode for før sesongstart, sier Frøystveit.

Han har planene klare:

– Vi skal gå knallhardt ut, og vise hvem som eier regionen! Mandag skal vi være skikkelig preppa for kamp. Vi gleder oss masse, sier Frøystveit.

LES OGSÅ:»

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse