50 spillere på sommerbandy i Sverige

Ivrige bandyspillere fra Ullevål IL har nok fått kjørt seg i Sverige denne uka. FOTO: Ullevål Bandy

Men de gleder seg nok veldig til den fine kalde tida.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.08.2017 kl 17:37

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL: Over 50 unge og lovende Ullevål-spillere deltar denne uken på treningsleir hos Villa Lidköping. Det handler om bandy.

Fra arrangørens hjemmeside går det frem at rundt 300 ungdommer fra Sverige, Norge og Finland samles i løpet av sommeren for å trene på is, barmark, og gjøre forskjellige aktiviteter og høre på forelesninger.

Under oppholdet så er det også blant annet flere hjelpetrenere fra Lidköpings A-lag. Oppholdet avsluttes med internmatcher.

LES OGSÅ: Hvor mange idrettsbaner ligger rett ved motorveien?

Flere enn 50

– Denne uken har Ullevål Bandy flere enn 50 barn og ungdommer i Sverige for å legge godt grunnlag til en ny sesong. Tradisjonen tro setter klubben opp buss tur og retur. Dette er et populært tiltak, etter litt utfordring med for mye bagasje kunne denne kjøre fra Bergbanen klokken 09.00 lørdag morgen, fra Ullevål Bandy.

Ungdommene reiser tilbake i løpet av fredagen.

LES OGSÅ: Jubel i Ullevål-leiren!

Is i oktober?

Og de gleder seg nok veldig til den fine kalde tida.

– Som tidligere år, så håper vi å kunne legge is på Bergbanen i midten av oktober, videre ifølge klubben. Som andre vinteridretteer, så legges mye av grunnlaget på sommeren og før sesongstart.

– Ullevål har et aktivt miljø og vi ser nå også at det blir flere jenter som spiller bandy. Idretten krever allsidighet og kan fint komplettere andre idretter, videre fra klubben.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse