Komiker Harald Eia: – Nå eier jeg 250 gram Mads Dahm

Komiker Harald Eia signerer avtalen på ryggen til Mads Dahm. Foto: LynMedia

Harald Eia mener selv han har investert i fotballspillerens testikler.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.09.2009 kl 12:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
ULLEVÅL: I går tegnet komiker Harald Eia en del av Olja Lyn, investeringsselskapet Lyn har opprettet for å gi hvermansen muligheten til å investere i noen av klubbens spillere.

Med innskuddet på 10.000 kroner har Eia kjøpt seg inn i 250 gram av Mads Dahm fra Nordberg, som veier rundt 100 kilo i rene muskler.

— Nesten som en sønn

Og hvilken del av spilleren den profilerte komikeren har investert i?

— Jeg har alltid hatt en drøm om å bli fotballproff selv, men med tiden har jeg forstått at det kan bli vanskelig. Da må det nesten bli testiklene. Mads blir dermed litt som den sønnen jeg aldri har hatt, og det føles godt å ha investert i Mads, sier Harald Eia til Lyns hjemmesider.

Olja Lyn har som mål å samle inn tre millioner kroner til klubben, som til sammen trenger 17 millioner før 1. oktober for å unngå en konkurs.

Eia-fan

— For meg ville det vært for jævlig om Lyn forsvant. Det virker samtidig litt fjernt for oss at Lyn kan risikere å gå konkurs, sa Mads Dahm til Nordreakerbudstikke.no etter at konkurtrusselen ble kjent.

Han synes det er særlig moro at Harald Eia nå eier en bitteliten del av ham.

— Jeg er jo stor fan av Harald, så dette er veldig moro. Jeg digger blant annet imiteringen av Knut Arild Hareide. Det er klart at dette betyr jeg får litt ekstra press på meg, men det bruker jeg bare som en ekstra motivasjon, sier Mads til Lyn.no.

Positiv respons

Olja Lyn hadde tirsdag og onsdag møter for mulige investorer. Ifølge styreformann Odd Karlsrud har de hittil fått veldig god respons.

— Det er en genuin interesse for at dette skal gå veien, sier Karlsrud til Nordreakerbudstikke.no.

Han tror de skal klare å samle inn de tre millionene innen fristen.

For komiker Harald Eia er det viktig å støtte den konkurstruede klubben.

— Der hvor jeg bor er det mange som driver på med sitt eget, og da blir Lyn

—kampene en viktig plass å samles for fellesskapet. Samtidig er jo dette med på delvis å realisere min egen drøm om å bli fotballspiller, sier han.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse