Komiker Harald Eia

– Nå eier jeg 250 gram Mads Dahm

Komiker Harald Eia signerer avtalen på ryggen til Mads Dahm. Foto: LynMedia

Harald Eia mener selv han har investert i fotballspillerens testikler.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.09.2009 kl 12:55

ULLEVÅL: I går tegnet komiker Harald Eia en del av Olja Lyn, investeringsselskapet Lyn har opprettet for å gi hvermansen muligheten til å investere i noen av klubbens spillere.

Med innskuddet på 10.000 kroner har Eia kjøpt seg inn i 250 gram av Mads Dahm fra Nordberg, som veier rundt 100 kilo i rene muskler.

— Nesten som en sønn

Og hvilken del av spilleren den profilerte komikeren har investert i?

— Jeg har alltid hatt en drøm om å bli fotballproff selv, men med tiden har jeg forstått at det kan bli vanskelig. Da må det nesten bli testiklene. Mads blir dermed litt som den sønnen jeg aldri har hatt, og det føles godt å ha investert i Mads, sier Harald Eia til Lyns hjemmesider.

Olja Lyn har som mål å samle inn tre millioner kroner til klubben, som til sammen trenger 17 millioner før 1. oktober for å unngå en konkurs.

Eia-fan

— For meg ville det vært for jævlig om Lyn forsvant. Det virker samtidig litt fjernt for oss at Lyn kan risikere å gå konkurs, sa Mads Dahm til Nordreakerbudstikke.no etter at konkurtrusselen ble kjent.

Han synes det er særlig moro at Harald Eia nå eier en bitteliten del av ham.

— Jeg er jo stor fan av Harald, så dette er veldig moro. Jeg digger blant annet imiteringen av Knut Arild Hareide. Det er klart at dette betyr jeg får litt ekstra press på meg, men det bruker jeg bare som en ekstra motivasjon, sier Mads til Lyn.no.

Positiv respons

Olja Lyn hadde tirsdag og onsdag møter for mulige investorer. Ifølge styreformann Odd Karlsrud har de hittil fått veldig god respons.

— Det er en genuin interesse for at dette skal gå veien, sier Karlsrud til Nordreakerbudstikke.no.

Han tror de skal klare å samle inn de tre millionene innen fristen.

For komiker Harald Eia er det viktig å støtte den konkurstruede klubben.

— Der hvor jeg bor er det mange som driver på med sitt eget, og da blir Lyn

—kampene en viktig plass å samles for fellesskapet. Samtidig er jo dette med på delvis å realisere min egen drøm om å bli fotballspiller, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon