Ademaj leder Skeid: Se kampen live her

SKEID: Jubel i 7-1-kampen mot Mjølner i juli. Nå er ferien over, og i dag venter Stabæk 2. FOTO: ANDERS VINDEGG

Johnny Ademaj leder Skeid i lagets første kamp etter sommeren, som du kan se live her fra kl. 18.40 mandag kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.08.2015 kl 14:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

TRENER: Johnny Ademaj leder Skeid i sin tredje kamp som A-lagstrener. I løpet av uken presenterer styret trenerkabalen for resten av høsten. FOTO: ANDERS VINDEGG

NADDERUD: Ademaj steppet inn som hovedtrener etter at Skeid og Kjell Sverre Hansen Wold avsluttet samarbeidet i juli.

Ademaj fikk to kamper med laget – en formidabel 7-1-seier mot Mjølner 8. juli, og et surt 3-2-tap mot Tromsdalen 12. juli – før ligaen tok sommerferie.

Sendestart 18.40

Når Skeid besøker Stabæk 2 på Nadderud i kveld klokken 19.00 er det fortsatt Ademaj som leder laget.

– Ja, det er jeg som leder laget i dag, sier Ademaj, og forteller at styret i Skeid trolig vil presentere en løsning for trenersituasjonen i resten av høstsesongen senere denne uken.

Skeid TV overfører kampen direkte på nett, med sendestart kl. 18.40. Det er Sven Erik Liland fra Skeid TV som kommenterer. Kampen kan ses i videovinduet under, eller ved å følge denne linken (åpnes på ny side).

 

LES OGSÅ: Treneren gikk – storseier til Skeid

Nesten full tropp

Skeid-spillerne har fått én ukes helt fotballfri, den andre ferieuken har de måtte vedlikeholde fotballferdighetene sine. Fra 28. juli har spillerne hatt doble treningsøkter, og enkelte A-lagsspillere har spilt med rekruttlaget, opplyser Johnny Ademaj.

– Vi har et ungt lag og det er ingen tvil om at det er kvaliteter i laget, selv om vi ikke har prestert maks gjennom vårsesongen. Skader på nøkkelspillere har satt oss ut, og vi har ikke fått alle tilbake i spill samtidig, sier Ademaj.

Han har nesten full tropp til kveldens kamp. Bortsett fra et par som fortsatt er i ferie, og et par-tre spillere som sliter med småskader, så er de fleste tilbake.

Kasper Amdal og Lars Vincent Andersen, som har vært ute med skader, er begge tilbake til kveldens kamp. Det er også David Tavakoli, som har slitt med en kneskade.

LES OGSÅ: Skeid-spiller Linus (7) skal på banen med Mario Götze!

– Stabæk gode på spillerutvikling

Skeid har så langt 10 poeng, og ligger før møtet med Stabæk 2 på 12. plass på tabellen.

– Stabæk 2 er et veldig godt lag, og med sine 23 poeng så lagt ligger de på 5. plass. Det er alltid vanskelig å vite hvem rekruttlagene stiller med. Det kan være Tippeliga-spillere som trenger matchtrening. Uansett, Stabæk er kanskje den klubben i Norge nå som er best på spillerutvikling, og de har en god struktur. Vi skal ut mot et godt lag, sier Ademaj.

2. divisjon er nå i gang igjen etter sommerpausen.

Lørdag stanset Kjelsås KFUMs seiersrekke, men tapte tredjeplassen da kampen endte 0-0. Søndag tapte Lyn 5-3 mot Grorud. Lyn ligger dermed fortsatt helt sist på tabellen, med to poeng etter 14 kamper.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse