Akerselva i trøbbel

Anette Fjeld (t.v.) og Akerselva hang lenge med på notene mot Tunet, men måtte til slutt gi tapt. Dermed var serietap nummer fire et faktum for laget fra Kringsjå.

Akerselva står uten poeng etter årets fire første seriekamper.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2008 kl 15:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KRINGSJÅ: – Det blir nok ikke noe topp-plassering på oss i serien, men vi får bare se fremover, sier trener Anki Gustavsson.

Etter tre tap – hvorav to ettmålstap – var det ventet at Akerselva skulle få en vanskelig oppgave med å ta poeng fra serieleder Tunet i Kringsjåhallen lørdag. Og som ventet var det gjestene som kunne ta to poeng.

– Surt med nok et tap. Vi gjorde mye bra, men tapet var nok kanskje fortjent likevel. Vi spilte mot et veldig godt lag, sier Gustavsson.

På etterskudd

Akerselva-treneren mener en dårlig oppladning til sesongen har mye av skylden for at laget har slitt i sesonginnledningen.

– Vi var nok ikke så godt forberedt da serien startet. I de to siste har vi spilt bedre, men hatt stang ut, sier Gustavsson.

Mot Tunet kom hjemmelaget tidlig under i målprotokollen, men maktet å slå tilbake kort tid etterpå. Også da gjestene laget 2-1, klarte Akerselva å utlikne.

3-2-målet klarte imidlertid aldri vertene å svare på, og i stedet avgjorde Tunet kampen seks minutter før slutt.

Sluttspill uansett

Ettersom sjansene i serien allerede ser dårlige ut for Akerselva, kan nesten laget allerede begynne å fokusere på sluttspillet som står for tur mot slutten av sesongen.

Der er laget uansett garantert en plass, etter at både Freidig og Tromsø trakk seg fra seriespillet før seriestart.

– Vi får prøve å gjøre det bedre i sluttspillet, men uansett ønsker vi å spille bra også i seriekampene, sier Anki Gustavsson.

Med null poeng har Akerselva bare Grei bak seg på tabellen. Bedre målforskjell gjør at Akerselva slipper bunnplasseringen på tabellen.

For det svakt plasserte laget blir det trolig ikke noe lettere i neste runde. Da reiser Akerselva til Holmlia for å møte forrige sesongs serie- og norgesmester.

– Vi må bare fortsette fremgangen, så kommer også selvtilliten etter hvert, sier trener Anki Gustavsson.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse