Alle jobber for Lyn!

var stor i helgen da 9-åringene slo til for klubben sin. Proffen bøsser og id-kort viste at alt gikk for seg i skjønneste orden.

Investorer har nå satt én million kroner inn i Olja Lyn. Mens Lyns 9-årige jenter har samlet inn tusenvis av kroner!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.09.2009 kl 15:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

21.000 kroner ble samlet inn av Lyns 9-år unge jenter i helgen, her representert ved Lisa. Og investeringsselskapet Olja Lyn har samlet inn den første millionen. Foto: Dag Standal

ULLEVÅL: Mandag ble det klart at Olja Lyn har nådd sin første million. Etter planen skal de seks Lyn-spillerne bringe inn tre millioner kroner, som skal bidra til å redde Lyn fra konkurs.

— Det er veldig positivt at Olja Lyn har nådd en million etter den første uken, sier Lyns infosjef Joachim Westher Andersen.

Positive prosesser

For en drøy uke siden ble det klart at Lyn trenger 17 millioner kroner innen 1. oktober for å unngå å gå konkurs. På spørsmål om Andersen kan si noe om hvor mange av de 17 millioner kroner som nå er i boks, sier han:

— Nei, det kan jeg ikke si. Det er så mange prosesser gående, at det er umulig å si nå. Mange av disse er vi som klubb ikke direkte involvert i. Men vi har fått en god start, selv om situasjonen fremdeles er svært alvorlig.

9-åringer ordnet 21.000

Lyns 2000-årgang for jenter er blant de mange som jobber intenst for å redde klubben. Lørdag og søndag var de i aksjon med bøsser og andre aktiviteter både på Røabanen, på Kringsjå og ved Ullevaal stadion. Resultatet var hele 21.000 kroner til Lyn.

— Helt fantastisk! sier Andersen om de unge jentenes innsats.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse