André reddet Kjelsås

Kjelsås-trener Jan Aksel Odden var godt fornøyd med poenget borte mot GBK.

Keepertalentet André Hansen (17) var den store spilleren da Kjelsås som første lag denne sesongen unngikk baklengsmål mot Groruddalen BK på Greibanen.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Keeper André Hansen (17) viste seg som den store spilleren for Kjelsås mot GBK sist lørdag. God i feltet og reaksjonsterk på streken var noen av kvalitetene Hansen fikk vist frem.

Rødtvedt: Kjelsås endte på en meget solid 4. plass i årets 2. divisjon etter å ha berget poeng mot Groruddalen BK sist lørdag. Mye av årsaken til dette var stortalentet André Hansen's store prestasjoner i Kjelsås-målet. Keeperen som har vært på utlån fra Skeid siden sommerferien satte tidlig standarden og den eminente dobbeltredningen i kampens ellevte minutt beviste hvorfor unggutten også har fått landslagssamlinger.

– Det var utrolig deilig og ikke minst viktig å få til noen gode redninger så tidlig i oppgjøret mot GBK. Vi er også det eneste laget som har holdt nullen her på Greibanen, forklarte Hansen til Nordre Aker Budstikke.

GBK førte kampen

Det var GBK som førte det meste av spillet og hadde ballen klart mest. Men, Kjelsås hadde gjort hjemmeleksa si og forutså mange av hjemmelagets taktiske grep. Med mer dyktighet offensivt kunne også Kjelsås ha omsatt noen sjanser til mål, men totalt sett så burde GBK ha hentet hjem alle tre poengene og ergo bør gjestene være godt fornøyd med poengdeling.

– Vi hadde mange faste spillere ute til dette oppgjøret, men de som spilte skal ha all ære for poeng mot et såpass godt lag som GBK. Vi manglet en del på det offensive spillet og klarte dessverre ikke å utnytte de sjansene vi fikk. Bakover så får vi avverget og spiller en solid kamp, fortalte Kjelsås-trener Jan Aksel Odden.

– Til slutt vil jeg også berømme gutta og laget for en fantastisk flott 4. plass denne sesongen. Med det materialet vi har hatt til rådighet så vil jeg faktisk si at vi har overprestert, avsluttet en godt fornøyd Kjelsås-trener.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse