– Årets mest prestisjetunge turnering

Prestisje i trenerturneringen i Kjelsås Fotball. FOTO: PRIVAT

I hvert fall på Kjelsås. – 100 trenere og lagledere gjør en helt fantastisk innsats og fortjener en dag som er bare for dem, sier Mariann Staxrud Ustumo i Kjelsås Fotballstyre.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.04.2016 kl 23:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Kjelsås fotball er en stor gruppe i idrettslaget med nesten 1000 aktive spillere.

– Hver eneste uke stiller mer enn 100 trenere og lagledere opp for å gi disse et godt tilbud. Disse menneskene gjør en helt fantastisk innsats og fortjener en dag som er bare for dem, sier styremedlem Mariann Staxrud Utstumo.

Velkommen

Nyvalgt styreleder Jo Bergsvand ønsket velkommen i sola på Grefsen stadion lørdag, sa noen velvalgte ord til de fremmøtte, før spillere på A-laget ledet an felles oppvarming. Lagene gjorde seg klare og dagens speaker satte i gang kampene klokken halv fire.

LES OGSÅ: Her sitter mannen som ubeskjedent sier han har dratt opp hundretusenvis av norske kvinner og menn fra sofaen

Se bildet større

Petter Stølan Anthonsen i duell med annen trener, Rune Odde. FOTO: PRIVAT

10 lag

10 lag ble delt inn i 2 puljer hvor de to beste lagene fra hver pulje gikk til semifinale.

– Det var stor innsats på alle baner, konkurranseinstinktet våknet hos de fleste og det var også tidvis fin fotball.

Etter innledende puljer var det klart hvilke fire lag som skulle kjempe om den gjeve pokalen i sluttspillet. Lagledere og trenere fra Jenter03 skulle møte meget sterke Manko bestående av trenere fra de eldste jentelagene i den ene semifinalen.

Se bildet større

Vinnerlaget! Men hvem er de - oppdater Nordre Aker Budstikke? FOTO: PRIVAT

Jevnt

– Kampen var lenge jevn, men Manko ble for sterke på slutten og vant til slutt 3-0. I den andre semifinalen spilte Jenter 05 mot et blandet lag bestående av trenere fra Gutter08 og Jenter 06, oppsummerer Mariann videre.

Og legger til at spenningen var til å ta og føle på, og da sluttsignalet gikk var lagene like langt med et mål hver. I spilleforlengelsen på et minutt scoret Jenter 05 raskt og var dermed klare for finale mot Manko.

Spennende finale

– Finalen ble svært spennende. Manko var storfavoritt. Med 2 spillere fra A-lagsstallen sto det mye prestisje på spill. Jenter 05 kom best i gang og scoret det første målet. Manko presset på, og fikk lønn for strevet etter noen minutter. Mot slutten ble trenerne på J05 litt slitne og Manko avgjorde med to scoringer mot slutten, forteller Mariann.

Og i god frivillig ånd fortelles det at alle med på å rydde banen før mat, drikke og premieutdeling sto på agendaen i Stadionhallen.

Sportslig leder Viggo Antonsen sa noen velvalgte ord og så ble alle lagene ropt frem for å motta diplomer. Vinnerlaget Manko fikk i tillegg fine medaljer og den store vandrepokalen.

LES OGSÅ: Fotballgutta med mye gass

Se bildet større

Kult med trenerturnering synes nok disse 05-jentene. FOTO: PRIVAT

Hedre

– Hensikten med denne turneringen er å hedre og takke alle de fantastiske frivillige som stiller opp mange timer hver eneste uke for at barn og unge på Kjelsås skal ha et godt fotballtilbud. I tillegg ønsker vi at trenerne skal bli kjent på tvers. Det opplever jeg at vi har lykkes med i dag. Vi har fått mange hyggelige tilbakemeldinger og inntrykket mitt er folk har kost seg, sier Mariann videre.

Hun leder en undergruppe til styret som jobber med organisasjon og arrangement.

– Flere har bidratt til dette arrangementet, men både prosjektleder Marianne Osnes, Siv Eli Hagala og Rita Kristiansen har gjort en veldig god jobb, og også det meste av jobben. Dersom det er flere damer som ønsker å bidra i fotballgruppa har vi plass til mange flere. Vi møtes en gang i måneden, har det hyggelig sammen og gjør en viktig jobb for Kjelsås fotball avslutter hun.

Les alt om cup-runden her! Dette laget gikk videre!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse