ANNONSE
Annonse

Kjelsås-Aalesund i dag:

– Bare å nyte

Eivind Kampen, en rolig mann? Her fra lokaloppgjøret søndag mellom Kjelsås og Skeid. En ikke så rolig Skeid-trener Tom Nordlie i bakgrunnen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Og så deilig som det kan bli. Sier Kjelsås-trener Eivind Kampen om det å møte eliteserielaget Aalesund på hjemmebane onsdag. Med dress code.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.05.2017 kl 07:27

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Tredje runde i cupen, Kjelsås får eliteserielaget Aalesund på besøk onsdag.

Bedre og bedre

Etter en litt trøblete seriestart spiller 2. divisjonslaget Kjelsås bedre og bedre. Ikke minst slo de ut 1. divisjonslaget Strømmen i forrige runde av cupen, i forrige uke.

I tillegg spilte Kjelsås søndag uavgjort mot naboklubben Skeid, som på forhånd nok var favoritter til å vinne den kampen. Skeid har i skrivende stund mer enn dobbelt så mange poeng som Kjelsås på tabellen. Kjelsås ligger nede på en 11. plass, rett over streken, med seks poeng.

Uavgjort mellom naboklubbene Kjelsås og Skeid (i svart) på søndag, 1-1. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Kollektivt

Onsdag altså, selveste Aalesund fra Eliteserien gjester Grefsen Stadion. Kjelsås drømte riktignok om et hjemmeoppgjør med Vålerenga, men fest kan det bli uansett. Og "cup er cup", og alt er mulig. Kampstart er klokken 18.30.

– Vi begynner å bli trygge på hverandre, og kjenner hverandre godt. Vi er inne i en god periode prestasjonsmessig, men mye uavgjort. Men bare små nyanser nå, før vi er skikkelig gode, sier Kjelsås-trener Eivind Kampen til klubben, etter lokalderbyet på Grefsen Stadion søndag.

Det gode kollektive samholdet blir trukket frem.

– Her er det ikke noen spillere som peker rundt seg. Man skal feie for egen dør og hjelpe lagkompisen. Basic, men krever mye når det er hett i kamper. Vi er en gruppe med karakter og ærlige arbeidere, sier Kampen videre.

– Ren bonus

– Aalesund og cupens tredje runde er en ren bonus for en prestasjonsgruppe på vårt nivå. Null press, og vi får lov å matche oss mot øverste nivået i landet. Det er så deilig som det kan bli. Vi skal slippe til på scenen og så er det bare å nyte det.

Til Nordre Aker Budstikke sier Kjelsås-treneren følgende dagen før dagen, om oddsen for at Kjelsås er videre i cupen torsdag morgen:

– Dette blir en veldig morsom fest for Kjelsås Fotball. Det er ikke en umulig oppgave at Kjelsås går videre, men lite sannsynlig. Men vi skal kose oss! sier Kampen.

Blått

Kjelsås-supporterne oppfordrer også til dress code.

– Unge lovende Kjelsås-gutter med selvtilliten på topp, gir alt for klubben og publikum. I tillegg til fotball på nasjonalt nivå kan vi by på god stemning, kjentfolk og stadig bedre fasiliteter. Kle deg i blått og møt opp, er oppfordringen.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse