Bare nesten igjen

Bjørn Pickhardt og Helge Nygård klarte ikke å stoppe BGKs Thomas Amlie (midten). Spissen scoret alle tre målene for hjemmelaget.

Korsvoll ledet 1-0 og spilte mot ti mann de siste 70 minuttene, men likevel ble det null poeng mot Groruddalen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2006 kl 09:43

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
– Vi fikk et godt utgangspunkt etter tjue minutter, men det vil seg ikke helt. Det begynner å bli litt frustrerende, sukket Korsvoll-trener Per Kåre Hagen.

GBK-keeper Thomas Sandsør handset utenfor 16-meteren og fikk marsjordre etter en god åpning av hjemmelaget. Da Per Kristian Kværnberg satte inn det påfølgende frisparket luktet det poeng til bortelaget.

Personlige feil

Et litt billig straffespark sørget imidlertid for balanse i regnskapet før pause, og Thomas Amlie satte også inn ledermålet for Groruddalen like før pause etter en kjapt tatt frispark. Etter hvilen satte Amlie inn sitt tredje for dagen, før Sigve Tonstad endelig sprakk nullen i 2. divisjon.

– Vi fikk litt trøkk på dem, men greier ikke å få den siste. Mange sitter med følelsen av at vi taper på personlige feil bakover, men vi skaper ikke nok fremover heller. Vi er en gjeng som angriper og forsvarer sammen, påpeker Hagen.

Kjelsås neste

Søndag venter det etterlengtede derbyet mot Kjelsås, og noe overraskende befinner de to rivalene i hver sin ende av tabellen.

– De har fått en kjempestart, så det blir en utfordring. De slår mye langt og faller av med masse folk, men vi skal manne oss opp. Vi trenger en seier, avslutter Hagen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse