Barnas suksess

Elgen var populær

Barnas Holmenkolldag i Frognerparken ble en stor suksess.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.03.2009 kl 14:21

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Man kunne sitte i høyet.

Se bildet større

Barna suste ned bakkene

Se bildet større

Norsk Folkehjelp hadde en rolig dag på jobben.

Se bildet større

Klara Saastad Haugan og storebror Armann gledet seg til å gå i Barnas Skidag i Holmenkollen

FROGNER/ NORDBERG: Det var hele 6400 barn som stilte opp i Frognerparken på Barnas Holmenkolldag. Blant dem var det to unger fra Nordberg, Armann Saastad Haugan (7) og lillesøster Klara Saastad Haugan (4 1/2). Mens lillesøster gikk Harpusløypa står mamma og Armann å heier. Armann kan fortelle.

– Det beste med å gå på ski er at der varmt selvom det er kaldt. Det er gøy å gå på ski, forteller en spent Armann. Armann går i 1. klasse på Korsvoll barneskole.

1000 flere

– Det er gjort masse markedsføring foran Barnas Holmenkolldag i år, kan Ida Beate Elvestad fortelle.

– Det har gitt resultater, hele 1000 flere deltok på dagen i år i forhold til i fjor, fortsetter hun.

– Hvorfor har deltagerantallet økt så mye?

– Det er fordi arrangementet ble flyttet til sentrum. Det er lett å komme seg til Frognerparken. Men neste år vil vi tilbake til Kollen å arrangere Barnas prøve-VM. I 2011 skal vi arrangere Barnas ski-VM, kan en spent Ida fortelle.

Annet å bedriveHvis man ikke ville gå langrenn, var det nok av annet å bedrive denne søndagen i Frognerparken, mange valgte å prøve seg på skihopping. Det var også muligheter uten ski på beina, det var en scene med show stort sett hele dagen, det var eventyr, lavvo og sklie. Var man sulten, kunne man også få tak i mat i kioskene.

KollektivRuter satt opp skytteltrafikk mellom Majorstuen og Frognerparken, slik at flest mulig skulle velge kollektivt og la bilen stå hjemme.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse