Bastionen diskuterer et liv etter Brynestad

 

Lyn-eier Atle Brynestad uttalte seg i forrige uke for første gang på veldig lenge til pressen. Han ville ikke svare på hvorvidt han fortsetter som eier. Nå diskuterer Lyn-supporterne hva som skjer videre.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.02.2008 kl 13:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Det skal visstnok stå pengesterke Lyn-mennesker klare til å ta over dersom Brynestad velger å selge, skriver en tilhenger på Bastionens diskusjonsforum. Der er det en egen tråd som heter "Hvis Brynestad stikker av".

Meningene om Atle Brynestad som klubbeier er delte, men mange mener han har gjort en flott innsats for klubben, og at det beste vil være om han fortsetter. Mens andre mener det kan være sunt med nye eiere.

- Det beste argumentet for Atle slik jeg ser det er at han har vist vilje til å bruke penger langsiktig. Det er lite pr. i dag som tyder på at et satsende Lyn vil være noe annet enn et tapsprosjekt de nærmeste årene også, skriver en supporter.

Selges til supporterne?

En annen håper klubbens supportere har noen ekstra kroner på bankkontoen til å kjøpe aksjer i klubben.

- Ingenting hadde vært bedre enn at klubben blir returnert til supporterne, fremfor at det er en rik onkel som skal sette premissene for satsningen til klubben. Det er helt klart at Lyn har vært et tapssluk for Brynestad, men så har han også hatt en del skyld i det selv. Ref. 2002 sesongen med ansettelse av denne eks-jugoslaven som trener, skriver en annen.

Ingen fare med salg

En tredje takker Atle Brynestad for alt han har gjort for klubben.Men mener at dersom han trekker seg ut så tror han det er godt for Lyn som klubb.

- Jeg tror ikke Lyn kommer til å rakne helt av den grunn. Da får de tid til å bygge seg opp igjen, samt hente inn andre pengesterke menn, som vil spytte penger inn i klubben. Ikke for å styrke egen bedrift, men kun for å få Lyn opp å frem og ut i Europa. Men det krever at Lyn ikke trekker forhastede slutninger, men bruker tid til å finne ut av hvem som er villig til å bruke penger på Lyn og samtidig fungere som en rik onkel for klubben i navnets rette forstand, skriver supporteren.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse