Berget ikke til Molde

Det er ennå ikke sikkert om Jo Inge Berget forlater Lyn eller ikke.

Kom ikke til enighet om en overgangsavtale.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.08.2009 kl 10:45

ULLEVAAL: - Flere ting måtte klaffe, men vi kom ikke til enighet om en overgangsavtale for Berget til MFK, sier administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, til moldefk.no.

Det var Dagbladet.no som skrev at Jo Inge forhandlet frem lønn med Molde for de tre neste årene søndag kveld.

- Klart det er litt trist å forlate Lyn når ting går så dårlig der, men uansett hadde jeg ikke blitt der særlig lenge. Jeg vet at Molde legger vekt på å spille fin og underholdende fotball og kjemper i toppen av tabellen. Det er også muligheter for spill ute i Europa neste sesong. Jeg føler at jeg blir hentet til Molde som både en forsterkning og et ungt talent, sier Jo Inge Berget til Dagbladet.no under en bedre middag sammen med Molde-spiller Vegard Forren.

Denne overgangen blir altså ikke noe av allikevel.

Viktig brikke

Berget er opprinnelig på utlån til Lyn fra den italienske klubben Udinese, og låneavtalen løper ut i dag.

Jo Inge reiser nå til Trondheim for å spille mot Rosenborg i kveld sammen med lagkameratene fra Lyn.

Han har blitt en viktig brikke for klubben, selv om han har vært brukt i mange forskjellige posisjoner, og Lyn har hele tiden ønsket å forlenge avtalen.

- Jo Inge er med i troppen vår til rosenborgkampen, og vi jobber med at han forblir i klubben ut sesongen. Men ting er ikke helt klare ennå, sier Lyns informasjonssjef, Joachim Wester Andersen til TV 2 Sporten.

Stresset ikke

I mai fortalte han Ullern Avis Akersposten at han håpet godt spill for Lyn skulle gjøre så han fikk sjansen på Udineses førstelag i fremtiden, uten at han var noe stresset av den grunn.

- Nå koser jeg meg i Lyn. Jeg har fortsatt masse med tid. Får bare se hva som skjer etter at utlånsperioden er over, sa 18-åringen den gangen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon