Berget ikke til Molde

Det er ennå ikke sikkert om Jo Inge Berget forlater Lyn eller ikke.

Kom ikke til enighet om en overgangsavtale.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.08.2009 kl 10:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
ULLEVAAL: - Flere ting måtte klaffe, men vi kom ikke til enighet om en overgangsavtale for Berget til MFK, sier administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, til moldefk.no.

Det var Dagbladet.no som skrev at Jo Inge forhandlet frem lønn med Molde for de tre neste årene søndag kveld.

- Klart det er litt trist å forlate Lyn når ting går så dårlig der, men uansett hadde jeg ikke blitt der særlig lenge. Jeg vet at Molde legger vekt på å spille fin og underholdende fotball og kjemper i toppen av tabellen. Det er også muligheter for spill ute i Europa neste sesong. Jeg føler at jeg blir hentet til Molde som både en forsterkning og et ungt talent, sier Jo Inge Berget til Dagbladet.no under en bedre middag sammen med Molde-spiller Vegard Forren.

Denne overgangen blir altså ikke noe av allikevel.

Viktig brikke

Berget er opprinnelig på utlån til Lyn fra den italienske klubben Udinese, og låneavtalen løper ut i dag.

Jo Inge reiser nå til Trondheim for å spille mot Rosenborg i kveld sammen med lagkameratene fra Lyn.

Han har blitt en viktig brikke for klubben, selv om han har vært brukt i mange forskjellige posisjoner, og Lyn har hele tiden ønsket å forlenge avtalen.

- Jo Inge er med i troppen vår til rosenborgkampen, og vi jobber med at han forblir i klubben ut sesongen. Men ting er ikke helt klare ennå, sier Lyns informasjonssjef, Joachim Wester Andersen til TV 2 Sporten.

Stresset ikke

I mai fortalte han Ullern Avis Akersposten at han håpet godt spill for Lyn skulle gjøre så han fikk sjansen på Udineses førstelag i fremtiden, uten at han var noe stresset av den grunn.

- Nå koser jeg meg i Lyn. Jeg har fortsatt masse med tid. Får bare se hva som skjer etter at utlånsperioden er over, sa 18-åringen den gangen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse