Bestevenninner på pallen

Kjelsåsjentene (f.v.) Karina Berntsen (17) og Astrid Sørset forsvarte klubbens ære i J17 under årets Kjelsåsrenn med henholdsvis sølv og bronse.

Mens flere av utøverne i J17 deltok i Norgescupen så bestevenninnene Karina Berntsen (17) og Astrid Sørset (17) sitt snitt til å ta årets første pallplassering.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.03.2007 kl 09:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Kjelsås: De to hardbarkete Kjelsåsjentene har hatt flere fjerde- og femteplasser denne sesongen, men under helgens renn på hjemmebane havnet de på pallen begge to. Karina Berntsen 24 sekunder foran bestevenninnen Astrid Sørset. Sølv og bronse. Jentene er kjempefornøyde.

– Jeg syns jeg gikk et bra løp. Holdt jevnt tempo, og dro på litt i oppoverbakkene, det er jeg fornøyd med, forteller Karina. Til vanlig liker hun best klassisk, men skøyting i Kjelsåsrennet skremte ikke.

– Det er så koselig med Kjelsåsrennet. Der har jeg vært med i alle år, smiler hun. Astrid samtykker. Hun syns selv løpet var litt hardt, men at det gikk greit.

– Løpet var slitsomt, men jeg overlevde, ler Astrid.

– Det gikk greit, og jeg er fornøyd med pallplassering, legger hun til.

Bestevenninnene er sammen med Karoline Skogli de tre siste jentene igjen i sin aldersklasse (17 år) i Kjelsås.

– Vi har vært med i alle år. Det var i skigruppa vi ble kjent med hverandre også. Synd at det er så få igjen, sier de. Både Karina, Astrid og Karoline trener med Team Kollen i tillegg til Kjelsås. Til sommeren skal de to bestevenninnene begynne å trene friidrett i tillegg.

– Vi skal fortsatt holde på med langrenn. Men vi har lyst å trene bra om sommeren også. Langdistanse-løping blir vel grenen, forteller de.

Fullstendige resultatlister finnes på www.kjelsaas-langrenn.no

– Løpet var slitsomt, men jeg overlevde.

Astrid Sørset

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse