Bilder: Skiglede på Sognsvann

Lars Stian Moen kaster frem foten ved målpassering.

450 barn fra klubbene Kjelsås, Koll og LYN Ski viste sprudlende skiglede i Sognsvann Snøpark da årets Telenorkarusell ble innledet på onsdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.01.2008 kl 11:08

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Konkurranse om plassen ut fra start.

Telenorkarusellen er navnet på den lokale ”naborunden” av barneskirenn i Nordre Aker. Rennene retter seg særlig mot de minste barna, helt ned i 5-6-årsalderen. Her legges hovedvekten på skiglede.

Se bilder fra rennet her!

Annerledes utfordringerNoe som også gjør disse rennene annerledes, er at det lagt inn det som kalles skicross. Dette dreier seg om ulike ferdighetsutfordringer på ski som dumper, hopp, vanskelige svinger og lignende. Hensikten med rennene er særlig å få flere barn interessert i langrenn gjennom å prøve seg i et litt uhøytidelig arrangement.

Fantastiske forhold

I Lyn Ski, som var arrangør av rennet onsdag, var nervøsiteten stor dagene før med hensyn til om det ble snø nok til å lage løype i Sognsvann Snøpark. Takket være iherdig innsats og snøkanoner ble forholdene ikke bare akseptable, men helt fantastiske.

Dermed ble Telenorkarusellen et skirenn slik skirenn for barn skal være, med glade og spente barn, stolte og smånervøse foreldre og besteforeldre, full innsats og heiarop gjennom hele løypa, og boller og saft ved målgang.

For de som ikke rakk å være med denne gang, er neste renn 6.februar, også da i Sognsvann Snøpark, men med Koll som arrangør.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse