Birgitte avgjorde lokaloppgjøret

Birgitte avgjorde lokaloppgjøret

Det var som ventet harde tak mellom Skeid- og Koll-spillerne.

Birgitte Taugbøl Kragset scoret kampens eneste mål da Skeid slo Koll på Norway Cups åpningdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.07.2007 kl 16:58

Ekeberg: – Jeg hadde hatt noen sjanser tidligere i kampen, så det var godt å se avslutningen gå i mål, forteller matchvinneren om scoringen som ga Skeid-laget en drømmestart på årets turnering på Ekebergsletta.

Det var like før pause Birgitte fikk kranglet seg gjennom Koll-forsvaret. Avslutningen banket hun vakkert i nettmaskene.

Koll hadde sine muligheter til å utlikne, men maktet ikke å ta vare på sjansene – og dermed ebbet kampen ut med det ene målet.

Tråkket til

Birgitte var glad for å åpne med seier, og enda deiligere var det at seieren kom mot bydelsrival Koll.

– Ettersom dette var et lokaloppgjør fokuserte vi mye på at vi måtte vinne duellene før kampen, forteller Skeid-spilleren.

Nå håper hun laget kan bygge videre på den fine seieren, men hun våger ikke å tro på noe langvarig Skeid-eventyr i årets Norway Cup.

– Vi får i første rekke håpe å komme til sluttspillet, smiler hun.

Skuffelse hos Koll

Koll-trener Ingvar Graffer ville gjerne sett utfallet av kampen bli annerledes – og han følte også at jentene hans hadde fortjent bedre.

– Vi hadde 90 prosent av spillet, men dessverre satt vi ikke sjansene våre. Nå satser vi på å vinne resten av kampene slik at vi kan gå videre, for målet er å komme så langt som mulig i turneringen, forteller han.

Annonse
Annonse
Se bildet større

Birgitte Taugbøl Kragset ble matchvinner for Skeid mot Koll.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!