Birgitte avgjorde lokaloppgjøret

Det var som ventet harde tak mellom Skeid- og Koll-spillerne.

Birgitte Taugbøl Kragset scoret kampens eneste mål da Skeid slo Koll på Norway Cups åpningdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.07.2007 kl 16:58

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Birgitte Taugbøl Kragset ble matchvinner for Skeid mot Koll.

Ekeberg: – Jeg hadde hatt noen sjanser tidligere i kampen, så det var godt å se avslutningen gå i mål, forteller matchvinneren om scoringen som ga Skeid-laget en drømmestart på årets turnering på Ekebergsletta.

Det var like før pause Birgitte fikk kranglet seg gjennom Koll-forsvaret. Avslutningen banket hun vakkert i nettmaskene.

Koll hadde sine muligheter til å utlikne, men maktet ikke å ta vare på sjansene – og dermed ebbet kampen ut med det ene målet.

Tråkket til

Birgitte var glad for å åpne med seier, og enda deiligere var det at seieren kom mot bydelsrival Koll.

– Ettersom dette var et lokaloppgjør fokuserte vi mye på at vi måtte vinne duellene før kampen, forteller Skeid-spilleren.

Nå håper hun laget kan bygge videre på den fine seieren, men hun våger ikke å tro på noe langvarig Skeid-eventyr i årets Norway Cup.

– Vi får i første rekke håpe å komme til sluttspillet, smiler hun.

Skuffelse hos Koll

Koll-trener Ingvar Graffer ville gjerne sett utfallet av kampen bli annerledes – og han følte også at jentene hans hadde fortjent bedre.

– Vi hadde 90 prosent av spillet, men dessverre satt vi ikke sjansene våre. Nå satser vi på å vinne resten av kampene slik at vi kan gå videre, for målet er å komme så langt som mulig i turneringen, forteller han.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse