Ble med nesten for Kjelsås

Kjelsås dro til Brumunddal for første seriekamp. FOTO: VIGGO S. ANTHONSEN

Første seriekamp borte mot Brumunddal for Kjelsås. – Dette var lite gjenkjennbart, sier trener Eivind Kampen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.04.2017 kl 21:26

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

BRUMUNDDAL: Kjelsåsgutta dro til Brumunddal, 2. påskedag, for å spille første seriekamp.

Begge lag hadde sine sjanser, men det var til slutt vertene som stakk av med tre poeng, etter å ha satt ballen i mål i andre omgang.

Se bildet større

Kjelsåstrener Eivind Kampen. FOTO: KJELSÅS FOTBALL

Dårlig prestasjon

Trener Eivind Kampen er naturlig nok ikke fornøyd med å tape kampen.

– Etter en veldig god vinter, kom det en dårlig prestasjon i dag. Dette var lite gjenkjennbart fra oppkjøringen til sesongstart. Vi var ubesluttsomme, og får aldri kampen inn i noen god rytme. Det blir hakkete og slurvete, oppsummerer treneren.

– Det var nok noen høye skuldre der ute også.

– Men når det er sagt, vi hadde minst like mange sjanser som Brumunddal i dag, og like gode sjanser. Men likevel langt unna det jeg forventer at vi skal prestere.

Legger han til.

LES OGSÅ: Stanget inn tre poeng i Trysil

Snart ny kamp

Men bare å brette opp fotballskjortearmene, for til helgen, lørdag, venter Finnsnes. Hjemme på Grefsen Stadion, Finnsnes som i dag tapte 0-1 mot Grorud.

– Egentlig bra at det kommer en ny match så tidlig nå, så gutta nesten bare skal få på seg drakta igjen og få vise hva de egentlig er gode for. Nå skal vi forsterke hvordan vi ønsker å se ut på banen. Det som er bra har ikke blitt borte på en match! Så håper vi selvsagt at flest mulig kommer og støtter oss hjemme på lørdag, oppfordrer trener Eivind Kampen.

LES OGSÅ: Kjelsås finpusser vårformen

Utskiftninger

Treneren ble også intervjuet av klubben, på egne hjemmesider, før seriestart. Hvor han blant annet fortalte at han synes laget har fått forberedt seg godt i løpet av vinteren.

I tillegg har det blitt en del utskiftninger.

– Mange av de eldre gutta takket av etter fjoråret. Rutinerte gutter med mye ansvar er borte. Men de unge har respondert godt, sier Kampen i intervjuet.

– Miljø, kultur, og kollektivt har vi best sjanse til å være av de beste. Kravet til å være den som bidrar i gruppa har vi jobbet mye med. Vi trenger også enere, og det har kanskje vært utfordringen i gruppa. Men miksen nå, også med flere yngre, som kan trene enda hardere, og pushe hverandre med en felles ambisjon, der er nok gruppa nå den beste som har vært i min tid som trener, sier han videre - her kan du se og høre hele
intervjuet.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse