Bor hverken på skole, hotell eller hjemme under Norway Cup

Jentene fra Kolls 11-års lag er med i Norway Cup, og dro rett på hyttetur etter kampene tirsdag, og tilbake igjen torsdag formiddag for de to siste kampene i cupen. Fra venstre: Eirin, Ellen, Nora, Matine, Iben, Viola og Josefine. (Malin ikke med på bildet) FOTO: PRIVAT

Kolls jenter har fridager mellom kampdager i Norway Cup, og dro likesågodt på en aldri så liten «teambuilding-hyttetur».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.07.2015 kl 07:29

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Strålende fornøyde jenter etter seier i første kamp mot Oppsal. Fra venstre bakerst Nora, Malin, Iben, Eirin, Ellen og Viola. Foran fra venstre Josefine og Martine. FOTO: PRIVAT

Se bildet større

Her varmer Kolljentene opp før kampen mot naboklubben Lyn, som Kolljentene vant 6 - 0. FOTO: PRIVAT

Se bildet større

Bowling ble det også tid til på hyttetur, mellom kampene. FOTO: PRIVAT

EKEBERG/JELØYA/KRINGSJÅ: Det har vært skrevet om hvor Norway Cup-deltagerne bor, kanskje på skole, hotell, eller også hjemme for de lagene som ikke kommer langveis fra.

Kolls Jenter 11 år - som spiller syverfotball - er kanskje ikke helt som andre fotballag som er med i Norway Cup. De tok seg nemlig tid til en aldri så liten hyttetur, mellom to kampdager.

Teambuilding

– Vi ønsket å få mer ut av Norway Cup, ikke bare blant annet kjøring til og fra. I tillegg bygge opp under at laget holder sammen under cupen. Derfor la vi inn en «teambuilding-hyttetur» mellom kampdagen på tirsdag og torsdag. Onsdag har vi ikke kamper, sier en av trenerne og pappa til en av spillerne, Johannes Blekeli, også på Jeløya, hvor hytteturen er.

LES OGSÅ: Det er noen fordeler ved å bo hjemme under cupen...

Laget møttes etter sommerferie til trening før Norway Cup-kampene startet, og var også på åpningsshowet. Koll har også felles telt på selve sletta hvor kampene går.

Debutanter

Jentene er debutanter i årets Norway Cup, 11-år er aldersgrensen for å delta.

– Dette har så langt vært en flott førstereisopplevelse for jentene. Det gjør sitt beste i hver kamp. Jentene er i god sommerform og med topp humør, skryter treneren, som også benytter anledning til å rose lagleder Jan Rasmus som har hatt hovedansvaret for rullering og lagoppsett.

– Vi er i tillegg imponert over gode dommere, gode baneforhold og ikke minst appen til Norwaycup! legger treneren til.

LES OGSÅ: Huset må rives, likevel satte eiendommen prisrekord!

Nesten alle jentene

Kolljentene er satt sammen av to serie-spillende Koll-04 lag fra Kringsjå skole.

– Nesten alle jentene som gikk ut av femteklasse nå, er med på lagene til Koll. Det er stor fokus på det sosiale. I tillegg er flere av jentene med på Lyn Akademiet for ekstra fotballtrening rett etter skoleslutt hverdagene, sier Blekeli.

Jentene har til sammen fire trenere, to oppmenn og ifølge Blekeli flere engasjerte foreldre som støtter opp om laget.

10!

Martine og Ellen er enig med treneren om at det garantert frister med ny deltagelse i Norway cup til neste år.

– Kjempegøy - fra en skala fra en til ti - blir det ti, nøler ikke Martine med å understreke.

Hun fortsetter.

– Så langt har vi vunnet alle kampene, bortsett fra en uavgjort. I morgen, torsdag, spiller vi de to siste. Sikkert kult på sletta også, men her er det veldig fint å være nå. Blant annet har vi badet, spilt bowling og vært på kino, forteller Martine.

Ellen er enig med Martine.

Rullerer

– Norway Cup er skikkelig moro! Vi har scoret en del mål, jeg har scoret ett av de. Veldig kult å spille mot andre lag fra andre steder i Norge blant annet, og mye moro som skjer på sletta. Men fint med en hyttetur i mellom. Da får vi roet oss ned, og i dag er det ikke noe fotball, legger Ellen til.

Hun forteller også at alle rullerer på banen.

– Ja vi har ikke faste plasser, vi rullerer. Det går veldig fint det, sier Ellen.

Rett etter frokost i morgen, er det tilbake til sletta. 13.40 venter Fjellhamar FK Tigerjenter på Kolljentene, og 19.00 spiller Kolljenter 11 år siste kamp for i år, mot Gjerpen.

Ellers har Kolljentene 11 år vunnet over Oppsal, Bærum, og ikke minst over naboklubben Lyn. Den ene uavgjorten ble mot KFUM.

600 spillere

Rundt 600 spillere fra Nordre Aker er nå i gang med Norway Cup. Flest lag fra Lyn, men også mange fra de andre klubbene; Skeid, Kjelsås, Koll, og Korsvoll. Her kan du se alle bydelslagene som er påmeldt.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse