Celines niende Kongepokal

Ikke overrasket: Trener Neven Kuresevic var slett ikke overrasket over at Koll vant cupfinalen nok en gang.

Med 3-0 seier over Oslo Volley i cupfinalen tok Kolls damer hjem NM-gullet nok en gang. For kaptein Celine Tryggestad (31) var det Kongepokal nummer ni.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.01.2006 kl 12:43

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Sjekk den'a: Celine Tryggestad viser stolt frem pokalen til lagvenninnen Eva Øfstaas.

Ullevål: Med erkerival Oslo Volley på motsatt side av nettet var det knyttet en viss spenning til lørdagens finale. I fjor feide Koll bergenserne fra BSI av banen i finalen. I år fikk de litt mer motstand.

– Jeg tror det var litt mer spennende for publikum denne gangen. Det var litt jevnere, og det er bra for oss at vi må kjempe litt for det, sa Celine.

– Men dere hadde kontroll?

– Ja, det synes jeg vi hadde. Vi spilte ganske bra, og fikk til en del av de tingene vi trener på, sier 31-åringen.

Koll raste i vei til 8-1 i det første settet, og det var egentlig aldri noe snakk om saken selv om Oslo Volley kom seg litt til hektene mot slutten av settet.

Litt stas

I andre sett var det helt enveiskjøring, og Koll vant enkelt 25-16. I tredje sett var det jevnere, men Koll dro i fra på stillingen 12-12. Et par smasher fra veteranen Anne Signe Hørstad ordnet ledelse for Koll, og den ga jentene aldri i fra seg.

– Hvordan føles det å ta sin niende Kongepokal?

– Det er moro det, og det har liksom blitt litt mer stas med cupfinalen de siste to årene hvor de kjører begge finalene på samme sted, sier Celine.

– Blir det en Kongepokal nummer ti på Celine?

– Jeg har ikke tatt stilling til om jeg skal fortsette ennå, men det høres jo veldig fint ut med ti Kongepokaler, smiler Celine.

PS! Gullfesten etter cuptriumfen ble feiret på SAS-hotellet i Nydalen med stort sett alle som kan krype og gå i norsk volleyball på plass.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse