Comeback av Kollmila

Populære Kollmila. FOTO: KOLL IL

Etter to år i ørkenvandring på leting etter det barna nå kaller «villsnø», gjenoppstod Kollmila med et brak.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.03.2018 kl 17:01

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SOGNSVANN: OL-løpere måtte vike plass i intervalløkten da Koll ski inviterte til fartsfest i Nordmarka i vinterprakt, sist søndag.

Ørkenvandring

Etter to år i ørkenvandring på leting etter det barna nå kaller «villsnø», gjenoppstod Kollmila med et brak på søndag 4. mars.

Over 770 deltakere i alderen 7-16 år fra hele Oslo fikk bryne seg på bratte nedoverbakker med krappe svinger i stor fart. Koll Ski setter også meget stor pris på deltaker som kommer langveis fra. Østre Toten Skilag, Ål, ÅS og Sjåstad/Vestre Lier IL stilte til start og er hjertelig velkommen tilbake til neste år.

LES OGSÅ: Juniorgruppa i Koll jobber knallhardt, og det bærer frukter

Balansekunst

I de til tider stupbratte løypene ble det observert ski og balansekunst, og c-momenter på rekke og rad og restultert kun i to brukne ski og noen brukne staver. Måneskinnsløypa og den velkjente «Vestsiden» ble skiungdommens tumleplass i fem timer på søndag.

Blide folk og vafler

Solen tittet frem og bød på en gryende vårstemning i målområdet som ble fylt av blide deltakere og lukt av nystekte sveler fra kiosken. Koll ski takker alle deltakere og funksjonærer for en fantastisk skifest og ønsker velkommen tilbake i 2019.

LES OGSÅ: OL-helten ble tatt imot som en rockestjerne på Kringsjå

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse