Comeback med stil

Kristin Blyverket kunne smile over god NM-innsats i Nadderudhallen.

Med Kristin Blyverket i spissen, gjorde Oslo Idrettslags svømmere comeback med stil i forriges ukes junior-NM og ungdomsmesterskap.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.11.2007 kl 10:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nadderud: For klubben som ikke har deltatt på NM på fem år, ble det en oppløftende helg med sterke resultater. Samtidig var konkurrentene glade for å se OI-svømmerne være på plass igjen i det gjeveste selskapet.

– Det er flott at klubben er med i NM igjen. Og vi har fått mange kommentarer fra andre klubber. Spesielt svømmerne i de andre Oslo-klubbene synes det er morsomt at vi er tilbake for fullt, sier trener Rune Thyholdt.

Satte "perser"

I mesterskapet som var et kombinert junior-NM og ungdomsmesterskapet, kunne treneren glede seg over fine individuelle prestasjoner av Kristin Blyverket, samt god innsats av stafettgutta Lars Nymoen, Henning Kaland, Stein Osen og Jon Erik Sønning.

For Kristin ble de to personlige rekordene (33,16 på 50 meter rygg og 2.34,26 på 200 meter rygg) på høydepunktet i Nadderudhallen.

– Det var gøy å være med på et så stort stevne. Det har vært en del annerledes enn hva jeg er vant med. Nå skal jeg bli enda bedre til neste mesterskap, smiler 15-åringen fra Tåsen.

– Snart i toppen

Med to personlige rekorder ble mesterskapet vellykket for 15-åringen, men hun var likevel skuffet over at hun ikke slo ordentlig til på 50 meter fri.

– Det er egentlig øvelsen jeg liker best, så det var litt skuffende at jeg ikke gjorde det noe bra på den. Men de andre øvelsene gikk bra, oppsummerer Kristin.

Trener Thyholdt sier seg fornøyd med elevens innsats.

– Hun har ekstreme muligheter innen svømming. Det er ikke store differanser opp til de beste konkurrentene, så om et par år kan hun kjempe i toppen i NM, tror OI-treneren.

Gode stafett-tider

De fire utøverne som dannet stafettlaget til OI, kunne også glede seg over egen innsats. De satte nye personlige rekorder på samtlige av stafettene.

– Jeg er også ekstremt fornøyd med stafettgutta. De har vist at de både vil og kan. Dette stevnet har absolutt gitt mersmak for våre utøvere, sier trener Rune Thyholdt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse