Coop og Smart Club sponser Lyn

Lyn-spillerne vil fortsette å spille med Smart Club på brystet, i hvert fall ut sesongen.

Coop og Smart Club har inngått en ny avtale med Lyn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.08.2008 kl 14:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL: Etter Coops oppkjøp av Smart Club ble Smart Clubs mangeårige generalsponsorat med Lyn avsluttet. Nå har Coop og Smart Club inngått en ny avtale med Lyn som viderefører sponsoratet slik at Lyn også resten av sesongen vil spille med Smart Club på brystet.

Ansvar – Dessuten er viktig for oss at Smart Club fortsetter å synes i Lyns nedslagsområde, legger Kløvstad til.

Sosialt engasjement

Coop og Lyn har dessuten begge et bredt sosialt engasjement under parolen "det handler om å bry seg". Blant annet driver Lyn barneidrettsklubben Lynus og har samarbeidsavtale med Rikshospitalet/Radiumhospitalets barneavdeling. Coop på sin side er hovedsamarbeidspartner for Kreftforeningen og generalsponsor av Norway Cup.

– Kamp mot kreft og satsing på barneidrett er felles møteplasser for Coop og Lyn. Dette står vi sammen om, noe som vil manifestere seg gjennom konkrete tiltak senere i sesongen, sier Kløvstad.

– Viktig betydning

Markedsdirektør i Lyn, Keith Woods, er fornøyd med avtalen.

– For Lyn er det av stor og viktig betydning at vi har fått på plass avtalen med Coop og Smart Club ut 2008-sesongen. Vi ser frem til et spennende samarbeid, sier Woods.

Smart Club ble en del av Coop NKL-konsernet fra 4. august etter at Konkurransetilsynet godkjente oppkjøpet. I første omgang gjelder sponsoravtalen mellom Smart Club og Lyn ut sesongen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse