Dagens lyspunkt på sletta

Spennende kamp fredag for Skeids juniorgutter, går de hele veien i år? FOTO: SVEN ERIK LILAND

Sett med bydelsøyne i hvert fall. For ellers var det mye tap, tap og tap.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.08.2017 kl 15:08

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE ÅSEN: Det ble mye tap for bydelslagene i Norway Cup og A-sluttspillet torsdag - les egen sak her.

Men Skeid-gutta holder koken. Både juniorene og gutter 14 år er videre i Norway Cup 2017.

Kvartfinale fredag 12.30

De eldste startet cupen med tap - 0-1 mot Bækkelaget. Men deretter gikk det slag i slag for Skeids juniorgutter. Med seier over Bergsøy Il, Os, og Nordre Land i innledningsspillet.

Først ut for Skeid i A-sluttspillet var Vestli i 1/16-delsfinalen. Ikke noe problem for Skeidgutta - 5-0. Neste ut torsdag ettermiddag var Hønefoss i 1/8-delsfinalen. 2-0 til gutta fra Nordre Åsen.

Skeid - Brasil

Og så - fredag klart for kvartfinale, klokken 12.30 på Ekeberg. Mot Casas da Noruega - Bancarios, som har vunnet alle sine kamper så langt i cupen.

– Casas da Noruega - Bancarios er en av fire klubber fra Brasil som har lag som spiller i Norway Cup 2017. Casas da Noruega - Bancarios kommer fra Rio de Janeiro som ligger omtrent 10000 km fra Oslo, der Norway Cup spilles, skriver arrangørene på egen hjemmeside.

Det kan bli en spennende kvartfinale for juniorgutta i årets Norway Cup - Skeid mot Brasil.

Se bildet større

Skeid juniorgutter er klare for kvartfinale fredag i Norway Cup: Skeid - Brasil kl. 12.30. Her fra kampen mot Vestli. FOTO: SVEN ERIK LILAND

14-åringene også til kvartfinale

Men det skjedde mer å juble for i Skeid, torsdag ettermiddag i Norway Cup. For Gutter 14 år ville ikke være noe dårligere enn de eldre, og spilte seg til kvartfinale, fredag morgen klokken 9.00 mot Kragerø på Ekeberg.

14-åringene startet heller ikke cupen med seier, men uavgjort mot Hamna IL. Men der og ut til morgendagens kvartfinale, har de vunnet hver eneste kamp. Sist ut torsdag med 1/16-delsfinalen og seier hele 5-0 over Averøykameratene. Og dernest 1/8-delsfinale med enda større seier over Bergsøy, hele 8-1.

Vi ønsker gutta fra Nordre Åsen all mulig lykke til videre i sluttspillet i Norway Cup 2017.

LES MER FRA NORWAY CUP HER

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse