Tåsen Oldboys er seriemestere: De "gamle" er best!

Tåsen Oldboys vant sesongens siste kamp.

Fotballherrene i "Tåsen Oldboys" var seriemestere to kamper før sesongslutt. Det hindret dem ikke i å leke seg til seier i årets siste kamp.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.09.2008 kl 15:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Bak f.v.: André Andersen, Morten Haug Emilsen, Stian Hagen, Tor Arne Mellbye, Bård Hagen. Foran f.v.: Geir Kleppe, Tarek Øzger, Birger Pedersen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

ÅRVOLL/TÅSEN: Det ble en ren oppvisningskamp for gutta i "Tåsen Oldboys", da de spilt mot Årvoll i høstens siste kamp, i forrige uke. Allerede to kamper tidligere var det nemlig klart at herrene fra Tåsen var seriemestere i 1. divisjon 7'er fotball for "veteraner", den øverste divisjonen i deres klasse.

Soleklare favoritter

– Det var litt spesielt i år siden det var klart at vi hadde vunnet, og dermed var kretsmestere, da det gjensto to kamper, sier Morten Haug Emilsen.

Sensasjonelt er det også at Tåsen har ligget på førsteplass i serien siden 5. runde.

I nest siste kamp gikk Tåsen på en 0-6 smell mot Bøler-laget, og fjorårsvinner, Odin.

– Det er vanskelig med psykologien. Da vi visste at vi var seriemestere uansett, hadde vi ikke så mye mer å spille for, sier Emilsen.

Men i kampen på grusbanen i Tonsenhagen tok laget seg sammen og slo Årvoll behagelige 5-3. Med tre poeng og full pott etter kampen, pyntet de på sesongresultatet – og avsluttet med 36 poeng, fem poeng foran nummer to, Frisk-Asker.

Egentlig Hamarkamerater

Oldboys'ene fra Tåsen, som riktignok ikke er eldre 36-42 år, startet opp for tre år siden.

– Det var faktisk på denne banen, mot Årvoll, at vi spilte vår første kamp, avslører Geir Kleppe.

Laget, som består av en stamme med tidligere HamKam-spillere, startet i sin tid opp fotballklubben på Tåsen, og spilte lenge i 4. divisjon. Tåsens A-lag spiller i dag i 5. divisjon.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse