De hentet all snøen fra bandybanen

Endelig nok snø til å arrangere skirenn på Kollbanen. FOTO: KOLL IL

Lastebillass på lastebillass med snø. Så var det klart for skirenn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.02.2017 kl 10:54

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDBERG: – Vi ble lei av å vente på snøen. Og vi har kanskje funnet løsningen for å i hvert fall få snølagt Kollbanen på Nordberg, så de minste har et sted for skilek, sa Fridtjof Scheie i klubben til Nordre Aker Budstikke forrige uke.

Se bildet større

Lastebilene med snø fra Readybanen til Kollbanen. FOTO: KOLL IL

Kollbanen ligger ved Minister Ditleffs vei på Nordberg. Og ved bandybanene rundt omkring, så ligger det svære snøhauger. Etter isskraping. Og den snøen kan Koll få helt gratis - les hele saken her.

Nå er snøen på plass, og Bymiljøetaten har preppet til løype til stor glede for de yngre skientusiastene.

Se bildet større

Bymiljøetaten prepper. FOTO: KOLL IL

Onsdag denne uken ble det arrangert Kollrennet.

– Kollrennet i sin nåværende form ble første gang arrangert i 2007. 10 år senere gikk skicross rennet igjen av stabelen i onsdag kveld. Mer enn 220 barn hoppet, skøytet, lekte og svingte seg gjennom løpyen med klassiske hindringer som hopp, orgeltramp, slalåmporter, reipelykkje rundt et bål og heftige nedoverbakker, forteller Fridtjof Scheie.

Se bildet større

Kollrennet onsdag kveld. FOTO: KOLL IL

Videre.

– Bymiljøetaten hadde preppet løypen til 20 i stil. I mål var det pølsefest med saft og premier til alle. Det var en flott feiring av en 10 åring og ikke minst at det flotte anlegge med ny lysløype og tilkjørt snø fikk sin illdåp, legger han til.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse