Det er noen fordeler ved å bo hjemme under cupen...

Ett av Lyns to Jenter-14-lag, øverst fra venstre: Brinje, Maria, Othilie, Selma, Melat, Hedda M, Jenny og Live. Midten fra venstre: Leah, Hedda F., Ida, Iben, Stine og Erle. Foran fra venstre: Hanna og Lovise. FOTO: PRIVAT

Lynjentene kommer nesten rett fra Gothia Cup til Norway Cup. – Mye mer som skjer på ett sted her, sier Stine Pedersen fra Lyns Jenter-14.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.08.2015 kl 11:14

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ/EKEBERG: Stine Pedersen og resten av ett av to Lyns Jenter-14-lag, har vunnet en kamp og tapt to kamper så langt i cupen. Det betyr første kampen i B-sluttspill i morgen.

– Det sluttspillet skal vi vinne, sier en blid Stine Pedersen.

– Mye mer enn en cup

Hun og mange av Lyns andre Jenter-14 har nylig også deltatt i Gothia Cup.

– Veldig morsomt å være her og spille kamper i Norway Cup. Men cup er jo mye mer enn bare fotball, og det er skikkelig gøy å være på sletta, se på andre spille, konserter, tivoli og annet, sier Stine.

Sammenlignet med Gothia Cup, hvor ting skjer mer spredt. Likevel, for de som har vært med i Gothia Cup, så er det vanskelig å ikke la seg imponere av de mange fantastiske flotte banene i Gøteborg. Og som også de yngre spiller på i Gothia Cup.

Lange baller?

– Vi liker jo mer småspill - eller mye pasningsspill. De lagene vi har tapt for her i Norway Cup har slått typisk lange baller i bakrom. Det er kanskje det som er lurt når banene likevel er så ujevne mange steder? Jeg synes uansett at vi har fått til mye bra spill så langt, fått roet ned spillet og vært flinke, sier Stine, som er midtbanespiller.

Bedre mat og mer søvn

I tillegg er det litt annerledes å bo hjemme, og ikke på skole, når man er med i cup som er så nærme hjemme.

– Vi jentene har det veldig hyggelig sammen og det var kult å bo sammen på skole i Gothia Cup. Men det som er sikkert, er at i hvert fall maten er veldig mye bedre hjemme, pluss at vi også får mye mer søvn mellom kampene, ler Stine.

LES OGSÅ: Kjelsås-spiller havnet midt i branndrama i Las Vegas

600 spillere

Rundt 600 spillere fra Nordre Aker er nå i gang med Norway Cup. Flest lag fra Lyn, men også mange fra de andre klubbene; Skeid, Kjelsås, Koll, og Korsvoll. Her kan du se alle bydelslagene som er påmeldt.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse