Det finnes en «Årets Zlatan» på Kjelsås

Feiret idrettslagets frivillige under takketurnering på Grefsen stadion lørdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.04.2018 kl 16:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: – Dette er en turnering vi arrangerer for å takke alle de frivillige i Kjelsås Fotball, inkludert noen sponsorer. Det er tredje året vi arrangerer turneringen, og det blir flere og flere som melder seg på. Førsteåret var det ti lag med, i år er det 14, fortalte Mariann Staxrud Utstumo i arrangementskomiteen, i forkant av turneringen på Grefsen Stadion lørdag.

– Enorm innsats

– De frivillige legger ned en enorm innsats i idretten og fotballen, og bruker mye av egen tid på barn og unge. I tillegg er jo turneringen sosial og folk blir mer kjent. Tilbakemeldingene fra de som har vært med på turneringen tidligere, er at dette bare er skikkelig moro.

Og et fantastisk vårvær satte en flott ramme rundt arrangementet.

– Det ble et helt strålende arrangement. Alt gikk knirkefritt, sola skinte, og masse blide folk. Tidsskjemaet ble holdt og vinnere kåret. Team Manko vant mot Grefsenkollen, i en høydramatisk finale, hvor seiersmålet ble scoret i aller siste sekund. De vant 3-2 etter å ha ligget under 2-0, oppsummerer Staxrud Utstumo i etterkant.

Se bildet større

Styret i Kjelsås Fotball. Hvordan det gikk med styret er uklart, men det går rykter om at noen ville bytte ut hele - eller deler av - styret, etter turneringen. Men styret vant B-sluttspillet. FOTO: PRIVAT/KJELSÅS FOTBALL

G06 vant bronsefinalen og styret i Kjelsås Fotball slo J06/J07 i B-finalen. Turneringen var for de voksne, med lagnavn fra lagene foreldrene trener. Denne dagen var det barna som heiet på de voksne.

Bankett

Og selvfølgelig var det bankett etter cupen.

– Banketten på Grefsenkollen var helt super og det ble delt ut mange fine premier fra Torshov sport, Bundegruppen, NFF og Rema 1000. Det ble blant annet kåret «Årets Zlatan» og «Årets Hegerberg», Ida Marie Skumlien Sandvand. G08 vant prisen for Årets heiagjeng.

Men altså, «Årets Zlatan» gikk til Fredrik Jansen.

– Det kom litt overraskende, det må kanskje ha vært litt flaks da, ler Fredrik, når lokalavisa ringer for å spørre hvordan det føles å bli sammenlignet med selveste Zlatan Ibrahimović.

– Laget mitt kom jo på sisteplass, men kan det ha vært innsatsen på banen?

Og som kanskje andre som var med i turneringen lørdag, så har ikke Fredrik lagt fotballskoa innerst i boden.

– Nei, jeg spiller faktisk ennå på Kjelsås oldboys, der er vi en gammel evigung gjeng som holder på. Men dette arrangementet på lørdag var skikkelig moro, og en fin greie for at vi trenere og andre skal bli bedre kjent, virkelig bra var det, roser Fredrik, som er pappatrener for Gutter 09.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse