«Det kommer til å være en prøvelse å stå på feltet og synge av full hals når det svir så inderlig å tape»

I slike tider skinner det igjennom hvem av oss som virkelig er den ekte fansen vi skryter av at vi er, skrive Lyn-spaltist Fridtjof Grimsrud (midt i bildet). FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Var det virkelig noen som før sesongen trodde at dette skulle bli en lysttur av en andredivisjonsavdeling? skriver Fridtjof Grimsrud i ukens Lyn-spalte, etter tapet mot Harstad.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.05.2015 kl 20:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Etter fire seriekamper har Lyn bare ett poeng på tabellen, etter uavgjort mot Skeid 1. mai. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Lyn-Harstad. Endelig var det duket for hjemmekamp igjen. Dette var en kamp vi skulle vinne. Tre poeng hadde virkelig gjort seg denne søndags ettermiddagen.

Slik gikk det som kjent ikke og alle poengene ble med Harstad hjem.

LES OGSÅ: Ett poeng til Skeid, ingenting til Lyn og Kjelsås

I timene etter kampslutt fant mange Lynfans frem malingsspannene med svartmaling. Enkelte snakker høylytt om nedrykk og hvordan vi skal bli konger i tredjedivisjon.

Andre velger å gnåle over dårlig innsats hos folk med verv eller jobb i klubben.

Boller deles ut til alle. Det er spilt fire serierunder. Forbedringspotensialet er enormt. Det er det ingen tvil om, men var det virkelig noen som før sesongen trodde at dette skulle bli en lysttur av en andredivisjonsavdeling?

Det kommer til å være en prøvelse å stå på feltet og synge av full hals når det svir så inderlig å tape

Alle, i allefall de fleste, innså realitetene før første spark på ballen var tatt. Det kommer til å bli en beintøff sesong. Det kommer til å butte i mot. Det kommer til å være en prøvelse å stå på feltet og synge av full hals når det svir så inderlig å tape.

I slike tider skinner det igjennom hvem av oss som virkelig er den ekte fansen vi skryter av at vi er. Dette er da ikke noe nytt? Vi har lidd i mange herrens år og kommer sikkert til å lide en del år til før vi er der vi hører hjemme.

Når da skylaget en dag endelig sprekker og solen åpenbarer seg på Oslos vestkant. Da står vi der, da står vi der stolte over at vi aldri ga opp håpet.

Jeg kjenner hjertet slå, jeg vet det er liv langt der inne

I sangen Damefallet sies det at «Lagets bølger slår i takt med våre hjerteslag». Jeg kjenner hjertet slå, jeg vet det er liv langt der inne.

Det jobbes jevnt og trutt. Det gjør det også i Lyn. Laget er ungt og nytt, nysigneringen Big Mac Hejazi viste målteft i debuten. Sett svartmalingen i boden og finn frem rød- og hvitmalingen, 18. mai reiser vi til det fjerne øst.

Fridtjof Grimsrud
Lyn-supporter og spaltist

LES TIDLIGERE LYN-SPALTER:

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse