ANNONSE
Annonse

Det svinger i trikkefotballen

UAVGJORT: 0 - 0 mellom Kjelsås og Grorud på Grefsen Stadion søndag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

En tredjedel av serierundene i den såkalte trikkeligaen er spilt. Kjelsås ligger helt i toppen, Skeid har syv poeng, mens Lyn ligger helt nederst, med kun ett poeng.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.06.2015 kl 14:44

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDRE AKER: Kjelsås-trener Eivind Kampen er godt fornøyd så langt i sesongen. Sist ut var søndagens kamp mot Grorud, og som endte 0-0 på hjemmebane.

– Jeg synes vi gjorde en god kamp - Grorud er et bra lag, og ligger på andreplass. Etter søndagens kamp, deler vi nå tredjeplassen med Stabæk, men vi har bedre målforskjell enn de, sier Kjelsås-treneren.

Få siste nytt fra lokalmiljøet rett i nyhetsfeeden! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

– Bra sesong så langt

– Så langt en bra sesong for Kjelsås. Men vi skulle gjerne hatt to-tre poeng til, så hadde vi vært enda et hakk høyere opp. Men vi kan absolutt være fornøyde så langt, gjentar Kampen.

LES OGSÅ: Både Erna og Jonas ligger langflate etter Knut Arild Hareide (42), men på hjemmebane i Lettvintveien er det ikke like enkelt å få gjennomslag

Fokus er viktig.

– En grunn til at det har gått så bra som det har gjort så langt, er at vi har vært gode på å fokusere på hver eneste kamp. Bortekampen mot Tromsdalen er en kamp som kan trekkes frem som en av de meste solide kampene vi har spilt så langt, sier Kjelsåstreneren.

Grorud er som nevnt på andre plass har 22 poeng, ubeseirede KFUM har hele 27 poeng.

– Opprykkstanker?

– Det snakker vi ikke noe særlig om. Det er jo også ganske mange poeng helt opp til toppen.

LES OGSÅ: Bydelsderby: Kjelsås «straffet» Skeid

Tapte mot serielederen

Skeid vant sin første kamp forrige helg, mot Senja hjemme. Første seier så langt i serien, men med flere uavgjort, står laget kun med syv poeng.

Fra Skeids eget referat fra kampen i går mot KFUM:

– I en kjølig juniettermiddag ble det en spennende kamp hvor hjemmelaget med marginer på sin side kunne ha tatt poeng. Det unge Skeid-mannskapet skal ha all honnør for innsats og tæl.

LES OGSÅ: Skeid-spalten: – Endelig

Etter åtte minutter spilt, Skeids spiss David Tavakoli får ballen servert i god posisjon foran Kåffa-målet etter fine kombinasjoner av Ridouan Essaeh og Hassan Yousef, men skuddet går utenfor stolpen...Når halvtimen er spilt får de blåkledde gjestene frispark på kanten av sekstenmeteren, og etter klabb og babb i feltet ruller ballen inn i mål.

Noen minutter senere forfølger Johnny Buduson en ball inn på Kåffas banehalvdel og i duell med to forsvarere og keeper river han til seg ballen og kan løpe ballen i kassa.

Fra andreomgang: Når kvarteret er spilt får Skeids Rognved stjernetreff på ballen, i underkant av tverrliggeren, men den går ikke inn. I tllegg senere contring imot, og KFUM punkterer kampen – 1-3 i det 84. minutt.

LES OGSÅ: Sunniva (82) ble meid ned på fortauet av løpsk hest med vogn

Tapte i nord

Lyn spilte også kamp i går, mot Finnsnes borte.

Her er deler fra referatet på klubbens egen hjemmeside, fra andre omgang. Til pause sto det 4-0 til hjemmelaget.

Som mot Tromsdalen reiste Lyn seg etter en svak første omgang...Første kvarter var såvidt passert da Emil Borkø fant Severin Torp Brørby i feltet. Med en akrobatisk vending banket spissen ballen mot mål, og etter et halvt sekunds tvil var både dommer og supportere enige om at ballen hadde sneket seg på rett side av stolpen.

LES OGSÅ: Slik skal Lyn unngå en ny «Brynestad-situasjon»

På stillingen 4-1 fikk Lyn blod på tann. Victor Johansen gikk direkte mot mål med et lekkert raid, men nedrivingen i feltet var ikke nok til å overbevise dommer Peder Andre Amundsen.

Vi måtte vente til ti minutter gjenstod før det igjen ble fart på sakene. Først dundret ballen i tverrligger, kort tid etter kom 4-2. Severin Torp Brørby slo et dypt, lavt innlegg, og på bakre stolpe kom Andreas Bjørgve sklidende.

I mellomtiden hadde Sofus Rasmussen reddet straffe – tre begivenhetsrike minutter, med andre ord, står det blant annet i Lyns eget referat.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse