Disse skal våre klubber møte

Bastionen kunne juble for at Lyn kvalifiserte seg til første runde i cupen. Får de mer å juble for? FOTO: Lars Opstad/Kladd.no

Det blir spennende kamper for våre lokale klubber i første runde i cupen. De aller fleste oppgjørene er klubber som er relativt nære hverandre. Det gjelder ikke for Lyns motstander.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.04.2016 kl 14:14

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS, KORSVOLL, NORDRE ÅSEN, ULLEVAAL: Disse skal våre lokale klubber møte i første runde i cupen: Korsvoll-Stabæk, Lyn-Tromsø, Ørn/Horten-Kjelsås, Skeid-Strømmen.

LES OGSÅ: Gratis buss til lånt bane

Kampene spilles onsdag 13.april.

Det blir utvilsomt hard motstand for våre lokale klubber. Lyn og Korsvoll får Tippeliga-motstandere på besøk. Sannsynligvis blir det tøffest for Korsvoll som tar i mot Stabæk. Tromsø hjemme er selvfølgelig også en formidabel oppgave for Lyn-gutta.

LES OGSÅ: Slapp med skrekken

To tidligere Lyn-kolleger møtes også i denne kampen. Mikal Aaserud trente Lyn sammen med Lars Petter Andressen i 2010. Andressen er nå assistenttrener i Tromsø. Og han gleder seg til gjensyn med hovedstaden.

- Jeg er vel fort den eneste som er superhappy med å møte Lyn i cupen. Gleder meg, skriver han i en twittermelding.

- Ja,ja Lars Petter at vi skulle møtes på denne måten neste gang hadde jeg ingen idé om, svarer Aaserud.


LES OGSÅ: Kan ikke rykke opp

- Når vi setter opp første runde er å målet få til flest mulig lokaloppgjør skaper interesse og engasjement rundt om i hele landet. Videre er det kriterier som kort reiseavstand, at lag ikke har møtt hverandre i NM de siste tre årene og at lag Tippeligaen og OBOS-ligaen skal møte lag fra 3. og 4.divisjon, sier Rune Pedersen i NFF i en pressemelding.

Lyn-Tromsø er ihvertfall ikke i kvoten med lokaloppgjør. Og reaksjonene lot da heller ikke vente på seg da NFF offentliggjorde 1.rundekampene.

Det er foreløpig uvisst om kampen spilles på Bislett. Den siste kvalikkampen mot Svelvik spilte Lyn på Røa kunstgress.

Det blir 2.divisjon mot 1.divisjon på Nordre Åsen når Strømmen besøker Skeid på Nordre Åsen. På en god dag kan faktisk Skeid slå Strømmen.

Kjelsås sine sjanser borte mot Ørn/Horten kan man faktisk beregne til å være 50/50.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse