Drømmestart for kjelsåsgutten

Stian Pettersen med knallstart i ny drakt for KFUM mot Moss søndag. FOTO: ARILD JACOBSEN/NORDSTRAND BLAD

Etter fjorårets sesong i andre divisjon, ble Stian Pettersen (25) hanket inn til nyopprykkede KFUM i førstedivisjon. Og Stian klinte til i første kampen han.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.01.2016 kl 13:08

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS/EKEBERG: Kjelsås gjorde slett ingen dårlig fjorårsinnsats, og havnet langt opp på tabellen i andredivisjon. Men det var suverene KFUM som rykket opp til første divisjon.

Stian Pettersen (25) har spilt på Kjelsås lenge, lokal er han også. Men han takket også ja til å bli med KFUM på ferden videre i divisjonen høyere opp.

LES OGSÅ: Den nye idrettsungdomsskolen kommer hit

Debut og scoring

Stian fikk sin debut i KFUM-drakta på søndag på Ekeberg. Hjemmelaget banket Moss hele 3 - 1, og Stian kom på scoringslista i sin første kamp i ny trøye.

– Veldig gøy å score mål i debuten. Jeg fikk en fin stikker, hadde et bra touch på ballen forbi stopperen til Moss og satte ballen i mål, sier Stian til Nordstrand Blad om 2-1 målet.

- Jeg følte meg veldig ønsket her, og det er greit for meg å søke noen nye utfordringer. Det er en divisjon opp, og litt annen fotball, sier Stian også - les hele saken på noblad.no.

LES OGSÅ: Han har spilt fotball både i Lyn og i Kjelsås, fredag gikk han videre i Idol

– Veldig gjennombruddskraft

Trener Ståle Andersen uttalte seg også etter kampen til Nordstrand Blad.

- Vi ser jo på målet til Stian at han en veldig gjennombruddskraft. Han jobber godt, og er en fin to-veisspiller, sier Andersen.

Treningskamper for Kjelsås, Skeid og Lyn

Kjelsås spiller sin første treningskamp mor Godset 2, hjemme på Grefsen stadion 6. februar.

Lyn, som kommende sesong skal spille i 3. divisjon, sparket i gang fotballåret med treningskamp mot Oppsal i Vallhall i helgen. Oppsal er nyopprykket til 2. divisjon. Kampen endte målløst.

– Det er mye som stemmer, men også veldig tydelig hvor vi er for svake. Det skapes alt for lite, og her har vi noe å jobbe med fremover, sa trener Mikal «Mikkis» Aaserud til Lyns nettsider etter kampen.

LES OGSÅ: Hard prøvede supportere ble Årets Navn

Også Skeid testet formen i forrige uke, borte mot FK Tønsberg. Den kampen endte med tap 4-2.

– Det er en typisk første treningskamp. Mye vilje og litt mangel på ro i nøkkelsituasjoner. Vi har mye ballbesittelse og produserer en del bra spill i perioder, sier trener Ørjan Valla til Skeid.no.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse